Life

Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată după ce Gabi Bădălău a confirmat despărțirea: ”Penibil!”

Bianca Drăgușanu a avut o reacție neașteptată după ce Gabi Bădălău a confirmat despărțirea lor. Ce mesaj a postat prezentatoarea.
19.09.2023 | 17:02
Bianca Dragusanu reactie neasteptata dupa ce Gabi Badalau a confirmat despartirea Penibil
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu, vedeta a avut o reacție neașteptată. Fosta asistentă TV a postat un mesaj acid la adresa omului de afaceri.

Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată după ce Gabi Bădălău a vorbit despre despărțirea lor. Mesajul postat pe pagina vedetei

După aproape trei ani de relație, cu scurte perioade în care au mai stat separați, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Detectorul de minciuni a confirmat despărțirea, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii despre cum s-a întâmplat acest lucru. În schimb, Gabi Bădălău a oferit câteva declarații, precizând că a avut multe de învățat din relația cu fosta asistentă TV.

După declarațiile fostului partener, blondina a avut o reacție în mediul acolo, acolo unde a postat un mesaj neașteptat. Vedeta a spus că bărbații nu trebuie să comenteze despărțirile de partenere și că acest subiect nu-și are rostul.

ADVERTISEMENT

“Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a fost mesajul publicat de Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

Bianca Drăgușanu despărțire
Bianca Drăgușanu, reacție după ce Gabi Bădălău a vorbit despre despărțirea lor. Sursa foto: Instagram

Ce a spus Gabi Bădălău despre despărțire

Gabi Bădălău a ținut să-i mulțumească Biancăi Drăgușanu pentru tot timpul petrecut împreună și i-a urat toate cele bune. Afaceristul a spus că nimeni nu poate schimba o persoană și că lucrurile nu au mai mers bine, motiv pentru care s-a ajuns la despărțire.

ADVERTISEMENT

“Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete.

Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a spus omul de afaceri la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

În continuare, Gabi Bădălău a spus că va rămâne cu “tot ce a fost bun și frumos” în urma relației. Cei doi au trecut atât prin momente bune, cât și prin unele mai tensionate.

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a avut relații cu mai mulți bărbați cunoscuți. Printre aceștia se numără Cătălin Botezatu, Victor Slav, Adrian Cristea, Tristan Tate și Alex Bodi.

ADVERTISEMENT