Life

Bianca Drăgușanu, mândră de fiica ei, Sofia, care îi calcă deja pe urme: “O investiție bună”

Bianca Drăgușanu este mândră de fiica ei, Sofia, care deja îi calcă pe urme, la doar 6 ani. Ce a făcut fetița cu accesoriile mamei sale?
27.10.2022 | 15:28
Bianca Dragusanu mandra de fiica ei Sofia care ii calca deja pe urme O investitie buna
Bianca Drăgușanu este mândră de fiica ei, Sofia. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a filmat-o recent pe fiica ei, Sofia, de care este foarte mândră. Micuța și-a însușit unele dintre obiectele mamei sale, dorindu-și să fie la fel de elegantă ca ea.

Cum a surprins-o Bianca Drăgușanu pe fiica ei, Sofia, de care este foarte mândră

Deși are o vârstă fragedă, fiica fostei asistente a lui Dan Capatos îi calcă deja pe urme mamei sale. Sofia este foarte cochetă și vrea să fie în pas cu moda, exact ca Bianca Drăgușanu, iar vedeta este mândră de ea.

ADVERTISEMENT

Micuța a fost surprinsă purtând accesorii foarte scumpe, iar de data aceasta a luat o pălărie și o poșetă din garderoba mamei sale.

Bianca Drăgușanu a realizat că banii pe care i-a investit până acum în haine, poșete și alte accesorii nu au fost o risipă, deoarece toate în vor rămâne fiicei sale, care deja se bucură de ele.

ADVERTISEMENT

“Am tras concluzia că toate poșetele până la urmă s-au dovedit a fi o investiție bună. Pentru că îi rămân ei, Sofiei, care deja și le-a însușit.”, a spus vedeta pe Instastory.

“— Ce-i cu poșeta aia?/ — Am luat-o de la mami./ — Serios? Și pălăria?/ — Tot de la mami.”, a fost dialogul dintre cele două, în timp ce se aflau în mașină.

ADVERTISEMENT

De altfel, Bianca Drăgușanu a vrut să știe dacă fiica ei doar i-a împrumutat accesoriile sau dacă le va păstra definitiv.

“Și ce, sunt alea tale acum sau le împărțim.”, a întrebat-o blondina pe Sofia, dar micuța nici nu a vrut să audă de împărțit și a făcut un gest prin care dă de înțeles că accesoriile sunt acum ale ei, ținându-le bine cu mâna.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu fiica
Fiica Biancăi Drăgușanu a luat accesoriile mamei sale. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Fiica Biancăi Drăgușanu a împlinit recent 6 ani

La finalul lunii septembrie, Bianca Drăgușanu a sărbătorit-o pe Sofia, care a împlinit vârsta de 6 ani. Micuța a îmbrăcat o ținută de prințesă la petrecerea organizată de mama ei.

Toți cei dragi au fost prezenți la petrecere, inclusiv Gabi Bădălău, iubitul fostei asistente TV.

Sofia a fost și machiată ca mama ei, amândouă având o ținută roz asemănătoare. Și mama Biancăi Drăgușanu a purtat aceeași culoare la eveniment.

După ce au văzut imaginile de la petrecere, internauții au criticat-o dur pe Bianca Drăgușanu, ținând să-i transmită că machiajul nu este potrivit pentru fetița ei, care e prea tânără.

ADVERTISEMENT