Life

Bianca Drăgușanu, anunț de pe holurile spitalului: „O situație pe care nu am vrut să o fac publică”

Bianca Drăgușanu le-a solicitat fanilor ajutorul. Vedeta s-a filmat pe holurile unui spital și a cerut ca cei care o urmăresc să o sprijine într-o chestiune extrem de delicată.
20.06.2022 | 15:25
Bianca Dragusanu anunt de pe holurile spitalului O situatie pe care nu am vrut sa o fac publica
Bianca Drăgușanu, anunț de pe holurile spitalului. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a făcut un apel emoționant către fani. Aflată pe holurile unui spital, vedeta le-a cerut acestora ajutorul.

Bianca Drăgușanu, anunț de pe holurile spitalului

Bianca Drăgușanu a transmis pe rețelele de socializare că este nevoită să facă acest anunț mod public, chiar dacă, de obicei, vrea doar să transmită o stare de bine urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față am o mare rugăminte la voi, deși nu sunt obișnuit să fac InstaStory-uri pe dramă si pe tristețe și pe lucruri care nu ne fac fericiți, pentru că scopul meu în viață este să motivez oamenii și mai ales pe cei care mă urmăresc”, a început vedeta rugămintea sa.

Iată că de această dată nu s-a mai putut, pentru că vedeta a fost nevoită să le solicite ajutorul celor care o urmăresc pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Chiar dacă nu voia să facă publică această situație, vedeta a fost nevoită pentru a putea salva viața cuiva. Drama despre care vorbește Bianca Drăgușanu o implică pe o prietenă, care se află în spital de mai multe zile și a avut nevoie de transfuzie de sânge.

Prietena Biancăi Drăgușanu are nevoie de persoane care să îi doneze sânge pentru a putea peste trece peste momentele grele din viața ei.

ADVERTISEMENT

„Iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică.

Deși prietena mea, Laura, trece prin momente mai dificile din viața ei, se află în spital de câteva zile, a avut nevoie de o transfuzie de sânge și acum, la rândul nostru, avem nevoie de alți donatori”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Laura Jugănaru, prietena vedetei TV, a spus că viața ei depinde de transfuziile de sânge.

„Viața mea încă depinde de transfuzii de sânge, este o criză foarte mare la momentul actual în București și este nevoie ca mai mulți donatori să doneze în numele meu, Laura Jugănaru”, a transmis prietena Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT