Life

Gabi Bădălău, primele declarații despre despărțirea de Bianca Drăgușanu: ”Nu poți schimba pe cineva”

Gabi Bădălău, primele dezvăluiri după separarea de Bianca Drăgușanu. Care au fost motivele rupturii după 3 ani de relație.
18.09.2023 | 15:16
Gabi Badalau primele declaratii despre despartirea de Bianca Dragusanu Nu poti schimba pe cineva
Gabi Bădălău, primele dezvăluiri după separarea de Bianca Drăgușanu. Care au fost motivele rupturii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a făcut primele declarații despre despărțirea de Bianca Drăgușanu. Afaceristul este de părere că iubirea nu poate schimba pe nimeni oricât ar fi de mare și că a avut foarte multe de învățat de pe urma acestei legături.

Gabi Bădălău, primele dezvăluiri după separarea de Bianca Drăgușanu. Care au fost motivele rupturii

Gabi Bădălău a făcut primele dezvăluiri după separarea de Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri a spus care au fost motivele rupturii care a intervenit după 3 ani de relație, perioadă în care au mai existat mici ”pauze” între ei.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu crede că această despărțire este, de fapt, o binecuvântare. Mai mult decât atât, susține că are un respect imens pentru frumoasa blondină și pentru toate clipele pe care le-au trăit împreună.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete.

ADVERTISEMENT

Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare. 

Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație. Rămân cu tot ce a fost bun și frumos”, a declarat Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, pe drumuri separate

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au luat-o pe drumuri separate, fără scandal și discuții aprinse. Omul de afaceri a mai precizat că nu este genul de persoană care să recurgă la filmulețe sau alte mizerii după despărțire.

Fosta prezentatoare de la Kanal D și afaceristul au decis să se despartă pentru că lucrurile nu mergeau așa cum trebuie între ei. Blondina a confirmat la rândul său separarea de bărbatul care i-a fost alături în ultimii 3 ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost contactată telefonic de jurnaliști și a fost scurtă și la obiect. „Da, este adevărat. Nu simt nevoia să dau declarații”, a spus fosta soție a lui Victor Slav, Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT