Life

Despărțire șoc în lumea mondenă din România! Și-au spus adio: “Da, este adevărat”

O despărțire șoc a avut loc recent în lumea mondenă din România. Vedeta a confirmat separarea de partener, după aproape trei ani de relație.
18.09.2023 | 11:32
Despartire soc in lumea mondena din Romania Siau spus adio Da este adevarat
O nouă despărțire în lumea mondenă din România. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

A avut loc o despărțire șoc în lumea mondenă din România. După aproape trei ani de relație, cei doi și-au spus adio. Aceștia s-au mai separat și în trecut.

Despărțire șoc în lumea mondenă din România. S-au separat după aproape trei ani de relație

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit de curând, iar ruptura a fost confirmată de vedeta de televiziune. După doi ani și jumătate de când s-au cunoscut, amândoi au mers pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când cei doi decid să se despartă. O altă separare s-a produs în primăvara anului trecut. Nu se știe care sunt motivele dare au dus la despărțire și de data aceasta.

Deși a confirmat separarea de omul de afaceri, fosta asistentă TV nu a vrut să ofere mai multe detalii. “Da, este adevărat. Nu simt nevoia să dau declarații”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, prezentatoarea emisiunii Detectorul de minciuni a fost surprinsă singură în diverse locații, iar acum a confirmat despărțirea de cel care i-a fost partener aproape trei ani.

Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost una neașteptată, mai ales că lucrurile păreau să meargă bine între cei doi în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu chiar a început să aibă același stil de viață precum Bianca Drăgușanu. Afaceristul făcea sport regulat și chiar a dat jos câteva kilograme.

Mai mult, deși îi place foarte mult să călătorească, Bianca Drăgușanu nu a mai plecat din țară de dragul afaceristului. Aceasta a așteptat ca Gabi Bădălău să-și rezolve situația judiciară pentru a se putea bucura din nou de vacanțe.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu își făcea planuri de nuntă

Înainte să confirme despărțirea de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a recunoscut că nu exclude ideea de a ajunge din nou în fața altarului. Prezentatoarea deja știa cum urma să se desfășoare ceremonia.

“Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea. Eu îmi doresc să mă căsătoresc, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, probabil va fi într-un cu totul alt context.

Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia…Doar că, momentan, mă întreabă prea mult lumea de chestia asta”, a declarat vedeta pentru Playtech.ro.

ADVERTISEMENT