Life

Bianca Rus, atrasă de Culiță Sterp? Ce dedicație i-a făcut concurentului de la Survivor

24.02.2021 | 21:24
Bianca Rus atrasa de Culita Sterp Ce dedicatie ia facut concurentului de la Survivor
ADVERTISEMENT

Bianca Rus e atrasă de Culiță Sterp de la Survivor România? Carismatica artistă din Satu Mare și fostă concurentă la „Bravo, ai stil Celebrities” a dat cărțile pe față mai în glumă, mai în serios, într-o emisiune difuzată pe Youtube.

Cântăreața care i-a cucerit pe fanii show-ului de modă de la Kanal D cu al ei „Pupi de la Bia” a făcut câte o dedicație muzicală pentru concurenții de la Survivor România, iar când a ajuns la Culiță Sterp, a înroșit, mai ales după versurile pe care i le-a fredonat.

ADVERTISEMENT

Blondina a fost provocată de jurnalista Cornelia Ionescu să îi cânte ce simte lui Culiță, iar melodia aleasă pentru hațegan e mai mult decât sugestivă, căci artista s-a prezentat drept amanta lui.

Bianca Rus ar vrea să fie amanta lui Culiță Sterp?

„Sunt minunată/ Raga-raga-ra/ M-ai face amantă/ Raga-raga-ra”, este dedicația Biancăi pentru concurentul de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Vedeta a bufnit în râs la finalul acestei interpretări, încercând să salveze aparențele și a spus că i-a cântat ce și-a dorit și ce a simțit, semn că stămăreanca îl cam place pe fratele la fel de celebrului Iancu Sterp.

Bianca Rus a fost de-a lungul întregului sezon „Bravo, ai stil Celebrities” deliciul publicului datorită umorulu ei, chiar dacă din punct de vedere stilistic nu a reușit să demonstreze mare lucru în fața juraților.

ADVERTISEMENT

Cântăreața din Satu Mare, o prezență amuzantă

Odată cu apariția în concursul de modă de la Kanal D, tânăra s-a relansat din toate punctele de vedere, ba chiar a slăbit foarte mult mai ales pentru participarea la acest show.

Succesul ei este unul din ce în ce mai mare, iar recent a lansat o melodie alături de folcloristul Ciprian Silași, fost concurent la Exatlon România.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, Bianca a fost din ce în ce mai vizibilă datorită relațiilor ei de iubire, divorțul prin care a trecut acum ceva timp fiind pe prima pagină a ziarelor tabloide din România.

 

ADVERTISEMENT
Tags: