Sport

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Voluntari. Prețul acestora și reacțiile fanilor: „Puteați să băgați intrarea liberă”

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Voluntari, ultimul din sezonul regular. Fanii nu au trecut, însă, peste eșecul suferit în fața Farului.
02.03.2022 | 11:02
FCSB a pus in vanzare biletele pentru meciul cu FC Voluntari Pretul acestora si reactiile fanilor Puteati sa bagati intrarea libera
Roș-albaștrii dau piept cu FC Voluntari în ultima etapă din sezonul regular. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB pune punct sezonului regular în fața propriilor suporteri, cu FC Voluntari. Meciul este programat duminică, 6 martie, la 20:30, pe Arena Națională din Capitală.

S-au pus în vânzare biletele pentru FCSB – FC Voluntari

Biletele pentru duelul etapei cu numărul 30 din Casa Pariurilor Liga 1, acestea au fost puse deja în vânzare, la prețuri cuprinse între 10 și 100 de lei. Potrivit actualului protocol pentru desfășurarea evenimentelor sportive, accesul pe stadion este permis persoanelor vaccinate anti-Covid, trecute prin boală sau testate negativ, în limita a 30% din capacitatea maximă.

ADVERTISEMENT

FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Voluntari, de duminică, 6 martie, (20:30 – Arena Națională), contând pentru ultima etapă a Ligii 1, sezonul regular 2021-2022, sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro. Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • PELUZĂ – 10 LEI
  • TRIBUNA 2 – 20 LEI
  • VIP 3 – 50 LEI
  • VIP 2 – 75 LEI
  • VIP 1 – 100 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet tipărit acasă, pe hârtie A4).

ADVERTISEMENT

E-ticketele – bilete care pot fi tipărite de către client, pe hârtie A4 – pot fi achiziționate până duminică, 6 martie, ora 12:00. Programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi următorul:

  •  SÂMBĂTĂ – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA
  • DUMINICĂ – 11:00 – 20:30 – BULEVARDUL BASARABIA, STR. MAIOR CORAVU”, se arată în comunicat.
ADVERTISEMENT

Reacțiile dure ale suporterilor: „Puteați să băgați intrarea liberă”

Tănase și compania îi așteaptă în număr cât mai mare pe Arena Națională pentru ultimul duel al sezonului regular, dar fanii încă nu au putut să treacă peste eșecul usturător suferit în fața Farului, scor 0-2. Stau mărturie comentariile din mediul online.

După umilința din meciul cu Farul cred că puteați să băgați intrarea liberă. Știu că nu vă pasă de suporteri dar mulți vin de la distanțe considerabile, au plătit și teste iar echipa s-a prezentat lamentabil” sau „Adevărul că și meritați să fie stadionul arhiplin…..vai de capul vostru, de la patron până la Nenea Mihai Stoica…De râs sunteți”, sunt doar două dintre reacțiile dure ale acestora.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a pus la zid jucătorii după eșecul cu Farul: „Ar fi trebuit să ne încarce mai tare”

Nici conducerea nu i-a menajat deloc pe jucători, chiar dacă FCSB a simțit gustul înfrângerii pentru prima dată după 20 de etape. Potrivit lui Mihai Stoica, date fiind ocaziile ratate de constănțeni, scorul ar fi trebuit să fie mult mai mare.

Aseară am avut 4 jucători U21 în teren, dintre care 3 de 19 ani. Au lipsit ambii fundași laterali, a lipsit Olaru (care doar pentru unii nu este cel mai valoros ‘nr 8’ român la ora asta), au lipsit încă doi mijlocași cu multe minute sezonul ăsta.

Asta nu scuză jocul nostru sub orice critică, scorul e chiar mincinos, ar fi trebuit să ne încarce mai tare, au avut trei ocazii mari la 2-0. Le recomand totuși celor foarte nervoși să ia în calcul că e prima înfrângere în Liga 1 după 20 meciuri”, a transmis oficialul vicecampioanei.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: