Sport

Mihai Stoica și-a „mitraliat” jucătorii după FCSB – Farul 0-2: „Scorul e chiar mincinos, ar fi trebuit să ne încarce mai tare”

Nu doar Gigi Becali i-a criticat pe jucători după FCSB - Farul 0-2. Mihai Stoica a pus și el „tunurile” pe roș-albaștri, care acum sunt la 11 puncte în spatele liderului CFR Cluj.
28.02.2022 | 18:52
Mihai Stoica sia mitraliat jucatorii dupa FCSB  Farul 02 Scorul e chiar mincinos ar fi trebuit sa ne incarce mai tare
Mihai Stoica reactioneaza in tribuna la meciul de fotbal dintre FCSB si Chindia Targoviste, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 13 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB i-a permis lui CFR Cluj să se apropie de al cincilea titlu consecutiv în Casa Pariurilor Liga 1. Roș-albaștrii au pierdut cu 0-2 în fața Farului și au rămas la 11 lungimi în urma liderului din România.

Mihai Stoica a desființat evoluția FCSB-ului, după 0-2 cu Farul: „Nu scuză jocul nostru sub orice critică”

Eșecul cu echipa lui Gică Hagi a fost primul suferit de vicecampioană cu Toni Petrea pe bancă și singurul din ultimele 21 de etape. Cu toate acestea, Mihai Stoica a susținut discursul lui Gigi Becali și i-a criticat pe fotbaliști, care n-au tras decât un șut pe spațiul porții lui Aioani.

ADVERTISEMENT

„N-am citit niciun comentariu după meciul de aseară, dar înțeleg de la un prieten că e un potop de acuze la adresa mea că nu l-aș fi vrut pe Jefte, prin urmare cred că se impun câteva precizări.

Nu s-a pus niciodată problema de Jefte la noi. Confuzia s-a produs pentru că într-o emisiune – dintr-un exces de sinceritate – mi-am reproșat că nu l-am remarcat în sezonul trecut, când a jucat la Voluntari. Asta nu înseamnă că, dacă ar fi ajuns la noi, ar fi avut aceleași cifre, vedeți cazul Țucudean, sau – mai recent – Adi Petre.

ADVERTISEMENT

Aseară am avut 4 jucători U21 în teren, dintre care 3 de 19 ani. Au lipsit ambii fundași laterali, a lipsit Olaru (care doar pentru unii nu este cel mai valoros ‘nr 8’ român la ora asta), au lipsit încă doi mijlocași cu multe minute sezonul ăsta. Asta nu scuză jocul nostru sub orice critică, scorul e chiar mincinos, ar fi trebuit să ne încarce mai tare, au avut trei ocazii mari la 2-0.

Le recomand totuși celor foarte nervoși să ia în calcul că e prima înfrângere în Liga 1 după 20 meciuri. Cu media noastră de vârstă, avem 17 victorii și 8 egaluri în 28 etape, asta în condițiile unor mari greșeli de arbitraj contra noastră, chiar dacă gsp susține altceva. Ei susțin și că Crețu nu joacă pentru că e vaccinat și Vlad joacă pentru că nu e vaccinat. Doar că știrea e parțial adevărată. Vlad e vaccinat, Crețu e ne-. Adevărat e că ambii sunt jucătorii noștri, ba chiar și că Crețu n-a jucat. Îi era greu cu 39 cu 6 febră”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, mesaj războinic pentru CFR Cluj: „Îi vom bate indiferent cum și unde îi vom prinde”

În ciuda diferenței de puncte din clasament, managerul general al roș-albaștrilor nu crede că echipa sa e ieșită din lupta la titlu. Ba, mai mult, Mihai Stoica a avut un mesaj războinic pentru Neluțu Varga și CFR Cluj, echipă pe care FCSB n-a învins-o decât de două ori în ultimele 20 de confruntări directe.

„Am citit în presa de specialitate (așa e formularea) un interviu al patronului de la CFR. Se vorbește acolo de salarii de 30-40.000, de 1,5 milioane cheltuieli lunare. E logic că, în aceste condiții, CFR n-ar trebui să aibă rival la titlu. În sezonul trecut i-am dezmembrat, dar i-am prins fără atacanți și cu Arlauskis eliminat.

ADVERTISEMENT

Vom intra cu adevărat în lupta pentru titlu când îi vom bate indiferent cum și unde îi vom prinde. Doar să-i avem și noi pe toți apți în playoff”, a adăugat managerul general al vicecampioanei.

În această săptămână se dispută ultimele două etape din sezonul regulat. FCSB joacă la Pitești, cu FC Argeș, și acasă, cu FC Voluntari, în timp ce CFR Cluj îi va întâlni în deplasare pe ilfoveni și va primi vizita lui Dinamo.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 1,85 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT