Sport

Dan Șucu l-a ofertat pe Mircea Lucescu: „Vino tu președinte!”. Răspunsul legendei l-a surprins pe șeful Rapidului

Dan Șucu a anunțat revoluția la Rapid! Omul de afaceri își dorește să îl aducă pe Mircea Lucescu în cadrul clubului, însă misiunea sa nu va fi una deloc ușoară
02.05.2024 | 00:55
Dan Sucu la ofertat pe Mircea Lucescu Vino tu presedinte Raspunsul legendei la surprins pe seful Rapidului
Dan Șucu vrea să dea lovitura. Mircea Lucescu i-a transmis un mesaj omului nuărul unu de la Rapid Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a ratat toate obiectivele din acest sezon, giuleștenii având un play-off de coșmar. Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, vrea să redreseze situația clubului și să dea o lovitură importantă de imagine.

Șucu încearcă să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid

În cursul zilei de miercuri, Dan Șucu a anunțat schimbări radicale la Rapid. Omul de afaceri a transmis un comunicat în care a precizat că situația descurajatoare prin care trece clubul l-a determinat să ia decizia de a face schimbări importante. Din acel mesaj se înțelege că își dorește să se despartă de oamenii importanți din conducerea Rapidului și să îi înlocuiască.

ADVERTISEMENT

Aducerea lui Mircea Lucescu în Giulești este marele obiectiv al lui Dan Șucu. Antrenorul a ajuns deja la 78 de ani și preluarea unei noi echipe ar reprezenta o adevărată provocare. Acționarul majoritar de la Rapid și-ar dori să îi propună lui Mircea Lucescu o funcție diferită însă.

Șucu îl vede pe Lucescu drept omul perfect pentru funcția de președinte al Rapidului. Experiența în fotbal a lui Il Luce nu poate fi pusă la îndoială de nimeni. În plus, antrenorul este extrem de respectat de fani și numirea sa într-o funcție de conducere ar putea reprezenta o adevărată lovitură de imagine dată de Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

„Vino tu președinte!”, a fost propunerea lui Dan Șucu pentru Mircea Lucescu. Legendarul antrenor i-a spus acționarului din Giulești că așteaptă o ofertă de a antrena din străinătate. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, nu va mai lucra în fotbal. Practic, a declinat elegant oferta lui Dan Șucu.

“Ar fi absolut fantastic ca Mircea Lucescu, să vină lângă proiectul Rapid”

“Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

Dacă vreți, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

Ar fi absolut fantastic ca un uriaș în lumea fotbalului, precum Mircea Lucescu, să vină lângă proiectul Rapid. Repet, sub orice formă ar dori domnia sa. Nu are sens să discutăm despre expertiza lui Mircea Lucescu, nu are sens să discutăm despre acest om care reprezintă esența. Mircea Lucescu este esența fotbalului”, a precizat Dan Șucu în decembrie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu: ”Domnul Șucu știe ce trebuie să facă”

Mircea Lucescu așteaptă o ofertă din străinătate pentru a reveni în fotbal. În ultima vreme au apărut în presă informații conform cărora antrenorul ar fi negociat cu Beșiktaș însă a refuzat pentru că nu își dorește să preia o echipă din mers, ci așteaptă finalul sezonului. După meciul pe care giuleștenii l-au pierdut pe teren propriu împotriva Universității Craiova, Lucescu a vorbit despre proiectul de la Rapid. Acesta a declarat:

”O echipă se construiește greu. Nimeni nu este sigur de nicio investiție. Eu cred că Rapidul a plecat pe un drum bun. Acum e vorba și de răbdare. O echipă se construiește cărămidă cu cărămidă. Sunt jucători care au demonstrat că merită să joace la Rapid, alții trebuie schimbați.

Cu siguranță, domnul Șucu va analiza foarte bine acest an. Au fost momente extraordinare la Rapid. Domnul Șucu știe ce trebuie să facă să ajungă la continuitate. E imposibil să câștigi un campionat dacă ai momente formidabile și după momente foarte slabe”.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o...
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor