Fotbal international

Reduceri inedite de Black Friday pentru microbiști: bilete la finala Champions League

09.11.2018 | 16:36
Reduceri inedite de Black Friday pentru microbisti bilete la finala Champions League

Black Friday este pe 16 noiembrie, dar unii au dat startul la reduceri. Printre promoțiile ce ar putea atrage un iubitor de sport apar și biletele la finala Champions League. Cine vrea să prindă un preț bun la tichetele pe care se vor bate la primăvară toată Europa, acum e momentul să facă pasul. Unul dintre magazine va scoate la vânzare și bilete la Marile Premii de Formula 1, dar tichetele sunt doar pentru 3 curse ce se țin în Europa.

Cele mai mari reduceri pentru Black Friday vor fi evident la electrocasnice, dar și evenimentele sportive și concertele sunt din ce în ce la mai mare căutare. Finala de la Madrid de pe Wanda Metropolitano este una dintre surprizele acestor reduceri de Black Friday. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie 2019 pe stadionul celor de la Atletico Madrid.

Bilete la finala Ligii Campionilor și la cursele de Formula 1, cele mai bune promoții de Black Friday!

Reducerea biletelor la finala Ligii Campionilor de la anul nu este singura reducere la un eveniment sportiv de Black Friday. Unul dintre magazinele care practică reduceri pe 16 noiembrie scoate la ofertă și bilete la câteva curse de Formula 1. Iubitorii sporturilor cu motor pot achiziționa la preț redus tichete la câteva curse de pe bătrânul continent. Cursele la care se pot cumpăra bilete sunt în Austria, Italia și Ungaria.

Wanda Metropolitano, sdadionul celor de la Atletico Madrid. care va găzdui finala Ligii Campionilor pe 1 iunie 2019

Ce magazine participă și cam cât de mari sunt reducerile de Black Friday? “Suma totală a reducerilor pentru anul acesta, 220 milioane de lei, care înseamnă aproape 35% faţă de preţul de bază din ultimele zile. Avem 3 milioane de produse la promoţie, cu 50% mai mult faţă de anul trecut”, a spus managerul unuia dintre magazinele participante în promoție. Experţii în vânzări estimează ca românii să cheltuiască peste 243 de milioane de lei de Black Friday, cu 30 la sută mai mult decât anul trecut.

  • 31 de milioane de lei au cheltuit românii în 2017 pentru a cumpăra produse la promoțiile de Black Friday