Sport

Biletul zilei: cotă 25 din 7 partide! Încasăm pe axa Roma – Napoli – Barcelona!

În așteptarea weekend-ului doldora de meciuri, sperăm să dăm lovitura cu ajutorul unui pont tentant din Turcia și cu multe goluri înscrise în derby-ul de la Bruxelles!
23.09.2021 | 12:47
Biletul zilei cota 25 din 7 partide Incasam pe axa Roma  Napoli  Barcelona
Cotă 25! Încasăm pe axa Roma - Napoli - Barcelona!
ADVERTISEMENT

După două zile de foc, cu jocuri multe și posibilități de pariere multiplă, astăzi avem un program ceva mai lejer.

Nu lipesc însă din ofertă câteva jocuri interesante, din care am ales 7 ponturi, numai bune pentru un bilet de plasat la Superbet. Mai cu seamă că, la cunoscuta casă de pariuri avem luna aceasta și o super-ofertă! 

ADVERTISEMENT

Roma și Napoli în presiune, dar noi tot am găsit două cote bune!

Începem biletul cu două meciuri din Serie A. Roma a avut un start lansat de sezon, venirea lui Mourinho aducând acea atmosferă de echipă mare, care lipsește la gruparea Eternă după retragerea lui Francesco Totti. Mai cu o inspirație individuală, mai cu improvizație a lui Jose, jocul și rezultatele dădeau speranțe fanilor înfocați ai Romei.

A venit însă deplasarea de la Verona, cu gazdele în foame mare de puncte și cu un nou antrenor pe bancă, și trupa lui Mou a dezamăgit crunt. Să fie vorba de oboseală, de ritmul susținut din ultima perioadă, cert este că “giallo-rossi” n-au timp de prea multe lamentări. Se simte deja o ușoară presiune, fanii au luat cu asalt stadionul Olimpico la fiecare meci de acasă, însetați de victorii, iar Roma nu are voie să greșească din nou. E drept, adversarul este unul în criză, mai ales după corecția primită etapa trecută de la Napoli.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm așadar la cel puțin două goluri pentru gazde, pentru o cotă de 1.5.

Că tot vorbeam de Napoli, trupa lui Luciano Spaletti trece printr-o perioadă de vis. Are 4 victorii din 4 și dacă va învinge diseară, va trece peste Inter, care a jucat deja și a bătut la Fiorentina, dar are doar 13 puncte. E drept, pe Napoli o așteaptă un adversar greu de citit, mai ales când evoluează pe teren propriu. Sampdoria a fost de fapt și echipa care a stricat începutul perfect al Interului, reușind un 2-2 pe Luigi Ferraris.

Vom merge și noi pe un pronostic asemănător, x2și 2+, mizând pe pofta de joc  a napoletanilor dar și pe agresivitatea în sens pozitiv arătată în acest start de sezon de băieții lui Roberto D’Aversa.

ADVERTISEMENT

Riscăm cu Barcelona! Ce pariem și pe ce ne bazăm?

Ne luăm inima-n dinți și punem pe bilet și Barcelona! Chiar dacă a pierdut două puncte acasă cu Granada, catalanii și-au arătat limitele valorice, dar și faptul că nu le lipsește dorința și orgoliul. Catalanii au luptat pentru un egal chinuit până în ultimul minut, semn că ceva speranțe ar putea apărea în viitor. Nu putem risca să mergem pe victoria Barcelonei, dar un 3+ pare perfect realizabil, mai ales că, oponenta de azi, Cadiz, e o echipă de atac, care vine după un succes frumos la Vigo, 2-1 cu Celta.

Meci de goluri multe la Bruxelles, plus un pont interesant din Turcia!

E derby și în Belgia, unde  sperăm ca trupa nebună a lui Anderlecht să fie în ziua ei de formă maximă, așa cum s-a întâmplat în urmă cu două etape, la acel 7-2 cu Mechelen. E drept, la Bruxelles vine Gent o echipă de cupe europene, iar acest lucru ne face să credem că va fi un meci echilibrat, dar un 3+ pare perfect realizabil.

ADVERTISEMENT

Tot un meci de 3+ se anunță și în Elveția, acolo unde Sion și Lucerna nu se încurcă în mari scheme tactice și sunt preocupate mai mult să înscrie, decât să nu primească.

Selecția noastră se închide cu două meciuri din Turcia. Deși nu este într-o formă deosebită, Fener are atuurile necesare să câștige acasă cu nou-promovata Giresunspor, în timp ce Alanyaspor trece printr-o perioadă bună de joc și are șanse mari să nu piardă pe teren propriu, într-un meci de minim două goluri contra lui Kasimpașa (1x și 2+, cotă 1,60).

Din 7 meciuri, am legat o cotă frumoasă, 25, pe care am plasat-o deja la Superbet. Drept dovadă, ai mai jos și codul biletului!

Poți să-l joci și tu sau să îți selectezi meciurile pe care le consideri interesante, dar nu uita de oferta specială oferită luna aceasta de cunoscuta casă de pariuri! Intră aici să vezi despre ce este vorba!

 

Codul biletului jucat la SUPERBET!
Codul biletului jucat la SUPERBET!

 

 

ADVERTISEMENT