Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florinel Coman, detalii de ultimă oră. Vedeta FCSB merge la Belgrad pentru tratament. Update exclusiv

Florinel Coman s-a accidentat în meciul disputat de FCSB pe terenul lui Sepsi, iar FANATIK a aflat că va pleca la Belgrad pentru a se tratat la Marijana Kovacevic.
26.04.2024 | 22:25
Florinel Coman detalii de ultima ora Vedeta FCSB merge la Belgrad pentru tratament Update exclusiv
Florinel Coman are șanse mici să joace în meciul FCSB - Farul. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
26-04-2024
19:30

Coman se tratează la Belgrad

Accidentat în meciul cu Sepsi, Florinel Coman a devenit indisponibil pentru FCSB – Farul, iar FANATIK a aflat că jucătorul va pleca să se trateze la Marijana Kovacevic.

Din informațiile FANATIK, atacantul va pleca la Belgrad luni, 29 aprilie, și va sta 4 zile în capitala Serbiei. El este așteptat să se întoarcă vineri, 3 mai, înaintea partidei pe care ”roș-albaștrii” o vor avea în deplasare cu Universitatea Craiova.

FCSB are mari emoții pe acest sezon de play-off, dar nu din cauza luptei la titlu, ci a jucătorilor accidentați. După ce l-au pierdut pe Vlad Chiricheș în derby-ul cu Rapid, „roș-albaștrii” rămân și fără vedeta Florinel Coman, care la Sfântu Gheorghe a fost înlocuit în prima repriză din cauza unor probleme medicale.

Informații de ultimă oră despre starea lui Florinel Coman: șanse mici să joace împotriva Farului

Florinel Coman a marcat primul gol al FCSB în deplasarea de la Sfântu Gheorghe în minutul 9, dar zece minute mai târziu a fost obligat să părăsească terenul de joc din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

El a acuzat probleme musculare, iar staff-ul medical a preferat să nu riște o agravare a situației. Din păcate pentru el, a doua zi după partidă, Florinel Coman încă resimte dureri în zona afectată, asffel că va fi supus unor investigații suplimentare.

Din informațiile obținute în exclusivitate de site-ul nostru și prezentate de Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, șansele ca vedeta lui Gigi Becali să poată fi utilizat în meciul FCSB – Farul de sâmbătă seara sunt în acest moment de sub 50%.

ADVERTISEMENT

„Avem și noi un breaking news marca FANATIK: Florinel Coman încă resimte dureri, va face investigații, iar șansele să joace sâmbătă cu Farul sunt de sub 50 la sută. Vorbim de momentul acesta.

De ce să nu fie nevoie de Florinel Coman cu Farul? Șansele de a pierde campionatul sunt de 0,01 la sută, dar știți cum e în viață? Când nu s-a tras linie, eu în locul lui Gigi Bercali, al lui MM Stoica, al echipei, nu că aș sufla și-n iaurt, aș sufla în toate iaurturile.

ADVERTISEMENT

Să vă întreb un singur scenariu. Care, repet, este de 0,01 la sută. Vă dați seama dacă FCSB pierde campionatul? Este prostia secolului. După aia cu Doar Dinamo București, rămân iar în istorie din punct de vedere sportiv.

Am spus corect, șansele sunt de 0,01 la sută. dar nu ești matematic campion. A zis și Gigi Becali, dacă nu vrea Dumnezeu să ieși campion, te trezești că în ultima etapă îți tremură sticksurile.

ADVERTISEMENT

Repet informațiile despre Florinel Coman: resimte dureri, va face investigații, iar astăzi, joi, șansele să joace sâmbătă cu Farul sunt de sub 50 la sută”, a anunțat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări LIVE numai pe site-ul FANATIK în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Florinel Coman, OUT la FCSB - Farul

ADVERTISEMENT