Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul pe care rapidistul Cristi Săpunaru i l-a trimis stelistului Gabi Safta după Farul – Rapid 3-1

Cristi Săpunaru a oferit în exclusivitate un mesaj în care a lămurit de ce nu a jucat împotriva Farului Constanța, totul pentru a demonta enigma la adresa staff-ului Rapidului.
25.04.2024 | 12:25
Mesajul pe care rapidistul Cristi Sapunaru i la trimis stelistului Gabi Safta dupa Farul  Rapid 31
Cristi Săpunaru a oferit explicații de ce nu a jucat la meciul cu Farul / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Rapid și Farul Constanța s-au întâlnit în etapa a 6-a a play-off-ului, iar Cristian Săpunaru nu a jucat, fiind rezervă neutilizată. Gabi Safta, aflat în conferință video cu Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, a lămurit subiectul. Emisiunea poate fi văzută live pe website lunea, marțea și vinerea de la 10:30.

Cristian Săpunaru a lămurit situația

Gabriel Safta, un cunoscut jurnalist aflat în relații bune cu Cristian Săpunaru, a lămurit situația sa. Conform acestuia, Săpunaru i-ar fi trimis un mesaj unde a spus de ce nu a fost utilizat cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

“Ca singurul suporter roș-albastru care în mod public m-am exprimat că nu voi striga în mod public contra lui Cristi Săpunaru, mi-a trimis un mesaj exclusiv pentru FANATIK.

‘Am avut și am încă o problemă la spate de la meciul cu FCSB, când am alunecat la o fază în repriza a doua. Două zile nu m-am antrenat. Acesta e motivul, nu altul’. A fost accidentat, două zile nu s-a antrenat.

ADVERTISEMENT

Robert Niță are dreptate, clubul trebuie să anunțe aceste informații, mai ales când e vorba despre căpitanul echipei. Dacă, Doamne ferește, la cum îl cunosc, ar fi strâns din dinți și cu durerea pe care o avea ar fi intrat în caz de nevoie“, a spus Gabi Safta despre subiectul de foc de la Rapid.

Robert Niță confirmă situația lui Săpunaru

Robert Niță nu a dorit să divulge ceea ce Săpunaru a transmis prin Gabriel Safta, dar a oferit lămuriri extra. Fostul atacant a spus că știa despre situația căpitanului Rapidului, dar nu avea acordul lui să spună de ce.

ADVERTISEMENT

“A băgat o alunecare pe la centrul terenului, să-l blocheze pe Olaru. I-a trosnit spatele foarte rău. După meciul cu FCSB nu s-a antrenat, face infiltrații zi de zi, inclusiv ieri. Face tratament și speră ca la meciul cu Craiova să fie pe prezent pe teren.

Nu se punea problema ieri să evolueze pentru că la anumite mișcări rămâne blocat de spate. Mai știu tot de la Cristi că a avut, împreună cu staff-ul medical, o ședință cu antrenorul principal. Bogdan Lobonț știa exact situația lui. Este posibil să joace luni, depinde cum decurge tratamentul“, a spus Robert Niță în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a privit de pe bancă meciul cu Farul Constanța, pierdut de Rapid cu scorul de 3-1. Lipsa căpitanului și titularizarea lui Dragoș Grigore a atras reacții multe și vehemente, chiar și contre.

Mesajul pe care rapidistul Cristi Săpunaru i l-a trimis stelistului Gabi Safta

ADVERTISEMENT