Fotbal international

Biletul zilei la pariuri, duminică 12 iulie 2020. Outsiderele ne triplează investiția

11.07.2020 | 23:49
Biletul zilei la pariuri duminica 12 iulie 2020 Outsiderele ne tripleaza investitia
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică 12 iulie 2020. Încet, încet, marile campionate ale Europei se apropie de final, iar lupta pentru evitarea retrogradării devine extrem de pasionantă. Tocmai de aceea e posibil să apară multe surprize pe acest sfârșit de sezon, mai ales în partidele în care evoluează echipele mici, dar care au obiective de îndeplinit.

De aceea, pentru biletul zilei de duminică, atenția noastră s-a îndreptat către două meciuri din Italia și Spania care ar putea avea implicații majore în ecuația retrogradării. Am obținut o cotă totală de 3,00 de la Casa Pariurilor și am putea avea parte de un profit de 200 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

Deschidem biletul de duminică la pariuri cu primul joc al zilei din Serie A, în care se întâlnesc Genoa și SPAL (ora 18:15). Din prima ligă spaniolă am ales meciul dintre Sevilla și Mallorca (ora 23:00), cu oaspeții jucându-și poate ultima carte a salvării.

Victoria genovezilor aduce o cotă de 1,70 pentru biletul zilei

Genoa, locul 18 în Serie A, primește astăzi vizita lui SPAL, ocupanta ultimei poziții în clasament. Dacă gazdele încă mai speră că pot evita Serie B, deoarece le separă un singut punct de salvare, pentru oaspeți socotelilecu prima ligă  sunt cam încheiate. 9 puncte sunt aproape imposibil de recuperat, chiar dacă au mai rămas de disputat 8 etape.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Genoa nu are decât șansa victoriei în acest meci. O poate obține, pentru că va juca împotriva celei mai slabe echipe din Serie A, care nu a acumulat decât 19 puncte în 31 de etape, ceea ce este foarte puțin pentru acest nivel. În plus, nici forma de moment nu este de partea oaspeților: 4 înfrângeri și un egal în ultimele 5 meciuri. De aceea, nu vedem decât o singură opțiune de luat în calcul la acest meci, și anume „1 solist”, pentru care Casa Pariurilor oferă o cotă de 1,70.

Cotă de 1,77 pentru un gol marcat de Mallorca la Sevilla

Sevilla – Mallorca este cel mai interesant meci al zilei de duminică din campionatul spaniol. Gazdele sunt pe 4 în clasament, la egalitate de puncte cu Atletico Madrid, care e pe 3, dar cu 6 „lungimi” în fața lui Villarrreal, ocupanta poziției a cincea. Cum mai sunt doar 3 etape până la final, Sevilla este sigură de locul ce duce în grupele Ligii Campionilor în proporție de peste 90%.

ADVERTISEMENT

Mult mai dificilă este situația în care se află Mallorca: locul 18, primul ce duce în liga secundă, la o distanță de 3 puncte de Alaves, prima echipă care se salvează. Mallorca a obținut două victorii imense în ultimele etape, cu Levante și Celta Vigo, a marcat în 3 dintre ultimele 4 meciuri și poate profita de forma dezastruoasă a lui Alaves, care are nu mai puțin de 6 înfrângeri consecutive.

Pentru Mallorca, minunea este posibilă, dar pentru asta trebuie să continue trendul ascendent și să obțină măcar un punct la Sevilla. Va fi greu, dar nu imposibil, pentru că gazdele nu mai sunt așa disperate după  puncte în acest moment. Nu ne vom hazarda însă pe un „2 solist”, nici măcar o varianta dublă „X2”, ci vom alege o variantă care ni se pare de siguranță și cu șanse mari de reușită: „Mallorca marchează cel puțin un gol”, pentru care avem o cotă de 1,77 de la Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT
Biletul zilei la pariuri, duminică 12 iulie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri avem o cotă de 1,70 pentru pronosticul „1 solist” la Genoa – SPAL și o cotă de 1,77 pentru „oaspeții marchează” la Sevilla – Mallorca, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,00. Numai bună pentru un profit de 200 de lei dacă alegem o miză de 100 de lei.

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT