Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 11 martie 2021. Triplăm banii cu „diavoli“ şi români în Europa League

10.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 11 martie 2021 Triplam banii cu diavoli si romani in Europa League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de joi, 11 martie 2021 ne poate aduce un profit de 200 de lei graţie unei cote totale de 2,99 oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe goluri în două partide din manşa tur a optimilor de finală a Europa League.

Primul meci de pe biletul zilei este şocul acestei faze a competiţiei, duelul dintre Manchester United şi AC Milan. Fluierul de start se dă la 19:55, iar gazdele sunt favorite în opinia bookmakerilor. Împreună, cele două au câştigat de 10 ori Liga Campionilor, dar acum sunt nevoite să lupte pentru un loc în sferturile Europa League.

ADVERTISEMENT

Sparta Praga – Glasgow Rangers este cel de-al doilea joc de pe biletul zilei. Va fi o confruntare şi între cei doi playmakeri din naţionala lui Mirel Rădoi, Nicolae Stanciu, şeptarul cehilor, în duel direct cu Ianis Hagi, şeptarul scoţienilor. 

Duelul „diavolilor“ aduce o cotă de 1,66 pe biletul zilei

Manchester United are un moral excelent după victoria din derby-ul oraşului, 2-0 pe terenul lui City, liderul detaşat din Premier League. „Diavolii“ englezi sunt pe locul secund şi s-au apropiat la 11 puncte. N-au mai pierdut în nicio competiţie din ianuarie, 1-2 cu Sheffield pe teren propriu, iar în Europa League nu au primit gol. Au intrat direct în turul precedent, după ce au terminat pe 3 o grupă din care PSG şi RB Leipzig au mers mai departe în Liga Campionilor. United n-a mai primit gol de 4 meciuri, începând de la returul cu Sociedad în 16-imile Europa League (0-0, după 4-0 în meciul tur), dar a marcat numai în poarta lui City în acest interval.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

AC Milan se confruntă cu probleme de lot. Ibrahimovic, Rebic, Calhanoglu şi Mandzukic lipsesc toţi din ofensiva „diavolilor“ italieni. Cu toate acestea, Milanul nu pierde de patru meciuri, dar nici nu străluceşte. Egal 1-1 cu Steaua Roşie, 2-1 la AS Roma, 1-1 cu Udinese şi 2-0 la Verona nu sunt rezultate care să inspire prea multă încredere înainte de un meci cu Manchester United. Mai ales că italienii s-au calificat cu destule emoţii în optimi, după două remize cu Steaua Roşie, graţie unui gol mai mult marcat în deplasare.

În competiţii oficiale, cele două nu s-au mai întâlnit din 2010, în optimile Ligii Campionilor. Atunci United câştiga ambele manşe, 4-0 acasă după 3-2 afară. Au jucat, însă, în amicale. Atât în 2018, cât şi în 2019, au terminat la egalitate, englezii având câştig de cauză la lovituri de departajare. United stă bine în duelurile cu echipele din Italia (a pierdut un singur meci din ultimele 10), în timp ce AC Milan se află la polul opus cu formaţiile engleze (o victorie în precedentele 11). Mai mult, Milan a trecut o singură dată de optimi, în precedentele 7 încercări europene. „Peste 1,5 goluri Manchester United“ are cota 1,66 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei beneficiază de o cotă 1,80 în confruntarea playmakerilor români

Slavia Praga a surprins în faza precedentă când a reuşit să o elimine pe Leicester, echipă de Top 3 în Premier League. După 0-0 în capitala Cehiei, Nicolae Stanciu şi colegii lui au reuşit să câştige cu 2-0 în „bărlogul vulpilor“ şi au mers mai departe. Şi în grupe, Slavia a jucat bine, terminând pe doi, în spatele lui Leverkusen, cu patru victorii şi două înfrângeri. De altfel, Slavia a pierdut doar trei meciuri în tot sezonul, toate în Europa. A fost eliminată de Midtjylland în play-off-ul Champions League cu 4-1, după care a pierdut în Israel, 1-3 cu Hapoel Beer Sheva, şi la Leverkusen, 0-4, în ultimul meci din grupă, când calificarea era deja asigurată. Niciodată nu a cedat la Praga, de unde doar Midjylland (0-0), Brno (1-1) şi Leicester (0-0) au plecat neînvinse.

Rangersul lui Ianis Hagi e cu moralul la maxim, după ce şi-a adjudecat matematic al 55-lea titlu de campioană a Scoţiei.Băieţii conduşi de Steven Gerrard au un sezon fantastic în care au pierdut un singur meci, 2-3 la St. Mirren în Cupa Ligii Scoţiei. În rest, sunt neînvinşi şi au un singur joc în tot anul competiţional în care nu au marcat, 0-0 la Livingston, pe 16 august 2020. Grupa de Europa League au terminat-o pe primul loc, desupra Benficăi, cu 14 puncte şi golaveraj 13-7.

ADVERTISEMENT

Slavia şi Rangers nu s-au mai întâlnit până acum în partide oficiale, dar au jucat împotriva altor formaţii din ţara adversarei. Slavia are două victorii şi două înfrângeri cu echipe scoţiene, pe când în cazul lui Rangers raportul este de 3-3 cu echipe ceheşti. Meciul va fi unul interesant de urmărit de microbiştii români şi, mai ales, de selecţionerul Mirel Rădoi, care îi poate urmări la lucru pe Stanciu şi Hagi. Primul este om de bază la Slavia, în timp ce al doilea devine uşor, uşor piesă importantă la Rangers. Şi pentru ca seara să fie românească, meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă de Ovidiu Haţegan. „Ambele marchează“ are cota 1,80 la Get’s Bet.

Triplăm banii cu biletul zilei

În concluzie, patru goluri ne sunt suficiente pentru un câştig de 300 de lei. Două reuşite ale lui Manchester United, pe teren propriu, în poarta lui AC Milan sunt cotate de Get’s Bet cu 1,66, în timp ce câte un gol de fiecare parte în Slavia Praga – Glasgow Rangers înseamnă o cotă de 1,80.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT