Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 6 ianuarie. Câştig de peste 250 de lei pe mâna favoritelor

05.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 6 ianuarie Castig de peste 250 de lei pe mana favoritelor
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 6 ianuarie 2021. Serie A și Ligue 1 oferă meciuri interesante la mijloc de săptămână, iar favoritele ne pot aduce un câștig semnificativ. Mizăm pe o cotă totală de 2,59 la  Get’s Bet

Inter Milano și Napoli sunt favorite în duelurile cu Sampdoria, respectiv Spezia. Nerazzuri lui Antonio Conte au ajuns la opt victorii consecutive în Serie A și sunt favoriți cerți în fața formației de pe locul 11. Sampdoria a pierdut ultimele două partide din campionat. Și Napoli, clasată pe poziția a patra, are prima șansă în fața Speziei, formația de pe locul 18.

ADVERTISEMENT

Cel de-al treilea meci care ne interesează coincide cu debutul lui Mauricio Pochettino pe banca lui PSG. Chiar dacă nu au un meci ușor pe terenul lui St. Etienne, parizienii vor să pornească cu dreptul experiența sub comanda noului antrenor. Pochettino l-a înlocuit la început de an pe neamțul Thomas Tuchel.

Favoritele din „Cizmă”, cote de 1,55 și 1,21 pe biletul zilei la pariuri de miercuri, 6 ianuarie

Pentru Inter Milano, sezonul actual reprezintă o oportunitate fantastică. Oamenii lui Antonio Conte nu au mai avut de mult un culoar atât de bun către titlu, în condițiile în care Juventus nu se regăsește. Campionatul este condus de AC Milan, însă „diavolii” au un lot mai puțin generos decât al Interului, iar pe termen lung gruparea pentru care a evoluat și Denis Alibec pare favorită.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Inter are opt victorii consecutive în Serie A, performanță remarcabilă în condițiile unei atmosfere destul de tensionate la club. Antonio Conte a criticat în dese rânduri conducerea în mod public, însă reușește să poarte Inter către victorii extrem de importante. Pentru echipa sa, meciul cu Sampdoria vine într-un moment excelent. Gazdele de miercuri au pierdut ultimele două meciuri din Serie A și au un parcurs slab pe teren propriu. Sampdoria este pe locul 14 în clasamentul meciurilor disputate acasă, în vreme ce Inter este a doua formație pe teren străin și nu a fost învinsă niciodată în deplasare! Vom merge pe varianta „2 solist”, cotată cu 1,55 la Get’s Bet.

Tot din Serie A vine un alt meci de pe biletul zilei la pariuri de miercuri, 6 ianuarie. Este vorba despre duelul dintre Napoli și Spezia, care va avea loc pe arena Diego Maradona. După o perioadă grea, în care a înregistrat trei meciuri consecutive fără victorie, formația lui Genaro Gattuso pare să își fi revenit și s-a descătușat în victoria cu 4-1 de pe terenul lui Cagliari. Meciul cu Spezia, care va avea loc pe teren propriu este o nouă oportunitate pentru napoletani să își consolideze poziția din top 4. Spezia este pe locul 18, retrogradabil, și nu a câștigat decât două meciuri în acest sezon. Pronosticul pentru acest meci va fi „1 solist!, cotat cu 1,21 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Debutul lui Mauricio Pochettino la PSG aduce o cotă de 1,37 pe biletul zilei

Cel de-al treilea meci de pe biletul zilei la pariuri de miercuri, 6 ianuarie este, poate, și cel mai interesant. La PSG debutează managerul argentinian Mauricio Pochettino, adus în locul lui Thomas Tuchel din postura de antrenor liber de contract. Pochettino are parte de un debut destul de dificil, pe terenul rivalei St. Etienne, însă parizienii au toate motivele să tragă tare pentru victorie.

PSG este acum pe locul 3, la doar un punct în spatele lui Lyon și Lille, echipe aflate pe primele două locuri, cu câte 36 de puncte. Neymar și colegii săi for să câștige pentru a pune presiune pe echipele fruntașe, mai ales că nici nu se gândesc să nu câștige din nou titlul. Astfel, meciul de pe terenul echipei clasate pe poziția 14 este unul ce trebuie neapărat câștigat. Vom merge pe varianta „2 solist”, cotată cu 1,37 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

În concluzie, cele trei meciuri ne aduc o cotă totală de 2,59 la Get’s Bet. Astfel, cu 100 de lei pariaţi, câștigul este de 259 de lei dacă cele trei ponturi vor fi câştigătoare.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT