Fotbal intern

Billel Omrani, propus în locul lui Țucudean la Rapid Viena! Cum a căzut transferul lui Fortes la CFR Cluj!

07.02.2019 | 13:38
Billel Omrani propus in locul lui Tucudean la Rapid Viena Cum a cazut transferul lui Fortes la CFR Cluj

Bogdan Mara a declarat că în această iarnă a existat o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru George Țucudean de la Rapid Viena, dar nici clubul, nici jucătorul nu au fost de acord cu condițiile financiare ale transferului.

FANATIK vă dezvăluie culisele acestei mutări, pe care oficialul clujenilor a recunoscut-o abia după terminarea perioadei de mercato. La mijloc a apărut și numele lui Billel Omrani, dar în „schemă” a intrat și Carlos Fortes, care nu se înțelesese la acel moment cu Craiova lui Mangia.

2,5 milioane de euro pentru George Țucudean de la Rapid Viena, dar CFR l-a trimis pe… Omrani!

Țucudean a avut o ofertă de la Rapid Viena, au existat mai multe oferte pe adresa lui, dar și noi am considerat că e mai bine să continue alături de noi. Nu era suma mare nici pentru el, nici pentru noi. Dacă el își dorea, probabil că se făcea transferul, dar nici el nu a fost încântat. Și-a dorit să continue alături de noi. Am considerat că nu e momentul să facem vreun transfer acum”, a spus Mara.

Din informațiile FANATIK, șefii de la CFR Cluj l-au propus austriecilor pe Billel Omrani în locul lui George Țucudean, moment în care discuțiile dintre părți s-au oprit. CFR Cluj a dorit să vândă măcar un jucător ofensiv în pauza de iarnă pentru a avea bani de achiziții, pentru că Neluțu Varga le-a transmis clar că nu scoate niciun euro din buzunar.

Billel Omrani propus de CFR în locul lui George Țucudean la Rapid Viena
Billel Omrani este titular indiscutabil în actuala formulă de joc a lui Toni Conceicao

Carlos Fortes a fost în negocieri cu CFR! Totul depindea de plecarea lui Țucudean

A existat și un plan de rezervă în cazul în care George Țucudean sau Billel Omrani ar fi plecat de la CFR Cluj. S-a negociat cu cei de la Gaz Metan Mediaș pentru aducerea lui Carlos Fortes, care nu a mai intrat în planurile lui Edi Iordănescu și a fost lăsat acasă când echipa a plecat în cantonamentul din Antalya.

carlos fortes la cs u craiova
Carlos Fortes a fost la un pas de CFR Cluj, dar a ajuns la Craiova, cu care a semnat pe trei ani și jumătate

CFR Cluj nu a acceptat oferta de la Rapid Viena pentru Țucudean, moment în care și cei de la Mediaș au realizat că nu se va face mutarea lui Fortes la Cluj și au deschis pista Craiova. Se discutaseră și detalii financiare pentru transferul lui Fortes la CFR, mutarea costând circa 300.000 de euro. Totul a căzut pentru că nu a plecat Țucudean, astfel că Fortes a semnat în cele din urmă cu oltenii după plecarea lui Mitriță la New York City.

  • 14 goluri are George Țucudean în acest sezon, ultimul marcat în prima etapă din 2019, cu Hermannstadt
  • 5 goluri a marcat Fortes pentru Gaz Metan în prima parte a campionatului
  • 5 goluri a reușit Billel Omrani pentru CFR Cluj în 19 meciuri jucate în actualul sezon