Life

Blaze și Izabela de la Mireasa au dat vestea cea mare. Cei doi foști concurenți au devenit părinți: “Prințesa mea cappuccino. Vă iubesc foarte mult!”

Blaze și Izabela de la Mireasa au devenit părinți și au anunțat vestea cea mare în mediul online. Mesajul transmis de creatorul de conținut.
12.06.2023 | 19:15
Blaze si Izabela de la Mireasa au dat vestea cea mare Cei doi fosti concurenti au devenit parinti Printesa mea cappuccino Va iubesc foarte mult
Blaze și Izabela de la Mireasa au devenit părinți. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Blaze și Izabela de la Mireasa au devenit părinți și le-au dat vestea cea mare și celor care îi urmăresc pe rețelele sociale. Amândoi sunt în culmea fericirii, iar anunțul a fost făcut în această dimineață.

Vestea cea mare dată Blaze și Izabela de la Mireasa. Cei doi au devenit părinții unei fetițe

Okpata Godspower Morris, pe numele său real, și Izabela, partenera sa, au participat la cel de-al treilea sezon Mireasa. Cei doi au început o relație în cadrul emisiunii matrimoniale moderate de Simona Gherghe și au ajuns până în marea finală.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, au ales să nu se căsătorească în finală, astfel că au pierdut premiul de 40.000 de euro. Cei doi tineri au preferat să se cunoască mai bine după competiție și să nu devină imediat soț și soție.

În cele din urmă, foștii concurenți și-au spus marele “Da” în toamna anului 2021, la câteva luni după finala competiției de la Antena 1. De atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, cei doi foști concurenți de la Antena 1 i-au anunțat pe fani că vor deveni părinți. În această dimineață, Blaze i-a informat pe urmăritori că a venit pe lume fiica lui și a partenerei sale de viață.

“În sfârșit sunt tătic. Prințesa mea cappuccino. Vă iubesc foarte mult”, a transmis fostul concurent de la Survivor România și de la Mireasa pe pagina sa de Instagram. Momentan, cei doi nu au postat imagini cu fiica lor.

ADVERTISEMENT
Blaze Izabela Mireasa
Blaze și Izabela de la Mireasa. Sursa foto: Instagram

Modul amuzant în care cei doi au anunțat că vor avea un copil

Blaze este creator de conținut și postează adesea clipuri video pe Tik Tok, acolo unde este urmărit de 1,3 milioane de persoane. Fostul concurent de la Mireasa îi amuză pe fani cu postările lui. Umorul nu a lipsit nici atunci când a dat vestea că va fi tată.

Atunci când au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată, Blaxe a postat un videoclip amuzant. Cei doi au vrut ca internauții să afle vestea chiar de la ei, așa că au făcut anunțul într-un mod inedit.

ADVERTISEMENT

“Voiam să vă anunțăm că acesta este ultimul an petrecut în doi. Nu a fost ușor deloc. Nicio relație nu este perfectă. Nu vrem să aflați din alte surse, să înceapă bârfele și zvonurile. Vrem să vă anunțăm că, începând de anul următor, o să fim trei, pentru că suntem însărcinați”, a fost anunțul celor doi.

ADVERTISEMENT