News

Blocul unde și-a pus capăt zilelor fiica de preot din Maramureș, blestemat? Alte două tinere și-au luat viața tot acolo

Blocul unde și-a pus capăt zilelor Maria, fiica de preot din Maramureș, este blestemat? Nu este prima sinucidere care are loc acolo.
07.09.2022 | 22:31
Blocul unde sia pus capat zilelor fiica de preot din Maramures blestemat Alte doua tinere siau luat viata tot acolo
Blocul unde și-a pus capăt zilelor fiica de preot din Maramureș, blestemat? Foto: cluj24.ro
ADVERTISEMENT

Vestea morții Mariei, o tânără de doar 18 ani care a decis să își pună capăt vieții a luat pe toată lumea prin surprindere. Totuși, acum s-a aflat că alte două femei și-au pus capăt vieții în același loc.

Locul unde s-a sinucis fiica de preot din Maramureș a fost scena morții altor tinere

Maria a decis să își pună capăt vieții la doar 18 ani, dar aceasta nu este prima tânără care vrea să încheie socotelile cu lumea în care trăim din același loc.

ADVERTISEMENT

Blocul din Cluj Napoca de unde s-a aruncat fiica de preot a mai fost scena unei alte tragedii.

O studentă de 24 de ani din Franța s-a sinucis tot acolo, pe blocul înalt de 12 etaje. Aceasta urma cursurile de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj.

După o ceartă cu iubitul ei, fata s-a închis în apartament și a decis să se arunce de la etaj. Lucille fost descoperită abia a doua zi fără suflare.

ADVERTISEMENT

Dar tragediile legate de acest bloc din Cluj Napoca nu se opresc aici. Și o altă prietenă de-a studentei din Franța și-a pus capăt vieții tot aici, cu trei săptămâni înainte.

Maria, fiica unui preot, s-a sinucis de pe blocul unde locuia

Maria, fiica unui preot din Maramureș a decis să își pună capăt vieții. Tânără s-a urcat pe acoperișul unui bloc de 12 etaje, de unde s-a aruncat în gol.

ADVERTISEMENT

Mesajul acesteia de adio a fost unul cu adevărat sfâșietor, care arăta că tânăra trecea printr-o adevărată durere în timpul vieții și fusese trădată și părăsită de toți cei dragi.

„Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant.

ADVERTISEMENT

Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine”, a scris tânăra în mesajul ei de adio.

ADVERTISEMENT