News

Tragedie în Cluj-Napoca. O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etaj. Nu a mai avut nicio șansă

Sfârșit tragic, marți, pentru o tânără de 18 ani. Aceasta a murit după s-a aruncat de la etajul unui bloc din municipiul Cluj-Napoca.
06.09.2022 | 19:29
Tragedie in ClujNapoca O tanara de 18 ani sa aruncat de la etaj Nu a mai avut nicio sansa
O tânără de 18 ani a murit după ce a căzut de la etaj, într-un bloc din Cluj-Napoca. Sursa foto (ilustrativ) gds.ro
ADVERTISEMENT

Tragedia din orașul de pe Someș a fost raportată marți, 6 septembrie, în jurul orei 16:15.

O tânără de 18 ani a murit după ce a căzut de la etaj, într-un bloc din Cluj-Napoca

Polițiștii au fost sesizați, prin apel la numărul unic 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca o femeie s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc.

La locul indicat a ajuns rapid o echipă a Poliției municipale. Agenții au constatat că cele sesizate telefonic se confirmă. A fost găsită o tânără de 18 ani pentru care medicii au pronunțat decesul.

ADVERTISEMENT

Din primele informații furnizate de autorități, se pare că victima era din județul Maramureș. Publicația locală ClujCapitala informează că ar fi vorba de o sinucidere.

”La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

ADVERTISEMENT

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Dosar penal pentru ucidere din culpă deschis de autorități

În următoarele ore, trupul neînsuflețit al tinerei de 18 ani va ajunge la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au demarat verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT