Life

Actorul Vlad Drăgulin, dezvăluiri despre carieră și tentația drogurilor: „Foarte multe contraexemple în jurul meu”

Vlad Drăgulin a fost invitat în podcastul lui Gojira, unde a făcut câteva confesiuni despre meseria sa de actor și despre tentația drogurilor. Cum a ajuns să lucreze în TV?
08.02.2023 | 08:40
Actorul Vlad Dragulin dezvaluiri despre cariera si tentatia drogurilor Foarte multe contraexemple in jurul meu
Vlad Drăgulin, actor, în podcastul lui Gojira. Foto: Instagram/ YouTube
ADVERTISEMENT

Vlad Drăgulin a devenit, în urmă cu câțiva ani, unul din cei mai iubiți „Băieți de oraș”, rolul jucat în comedia de la Antena 1 oferindu-i satisfacții uriașe pe plan personal.

Vlad Drăgulin: „Ar fi penibil să mă apuc acum de droguri”

Actorul a vorbit despre cum a ajuns să lucreze în televiziune, domeniu față de care avea prejudecăți în perioada facultății. Vlad a povestit în podcastul lui Gojira că a ajuns pe sticlă în primul rând pentru că era fanul producției „În puii mei”, admirându-l pe Mihai Bendeac pentru felul în care imita personaje celebre din România.

ADVERTISEMENT

Personajul care i-a adus biletul de intrare în TV a fost Nicușor de la Brăila, pe care el îl imita încă de când era în clasa a 10-a. Drăgulin a vorbit și despre perioada adolescenței. Întrebat dacă a avut vreo tentație mai neortodoxă, acesta a zis, referindu-se la droguri, că a stat departe întrucât a avut numai exemple nefericite în jur.

„Ar fi penibil să mă apuc acum de droguri, la 32 de ani. Am avut foarte multe contraexemple în jurul meu și m-am speriat”, este una din cele mai puternice confesiuni pe care actorul i le-a făcut lui Gojira.

ADVERTISEMENT

Intrarea în televiziune nu i-a schimbat complet perspectivele asupra vieții. Deși nu era atras pe băncile facultății de teatru de TV, îndrăgostirea s-a produs într-o vacanță, între anul doi și trei.

A ajuns în televiziune datorită show-ului „În puii mei”. A fost fan la început, iar apoi a jucat în producția de la Antenă

„Eram în vacanța dintre anul doi și anul trei la facultate. Pe radarul meu, TV-ul a apărut așa. A apărut la un curs, îl aveam profesor pe Radu Gabriel. Ne-a pus la un examen… Era un spectacol foarte bun, spectacol de master. Eram crescuți în elitismul ăla la Facultatea de Teatru și atunci, cumva, mi-a distrus această prejudecată pe care mi-o formase școala. Învățasem că ăia care se duc la televizor nu sunt actori buni. Atunci l-am văzut pe Mihai (n.r.: Bendeac) și mi-am schimbat părerea.

ADVERTISEMENT

În acea vacanță eram acasă, la București, iar televizorul era dat pe Antena 1 la „În puii mei”. Între timp, devenisem mai sigur pe mine după examenul de situație comică. Luasem singurul 10 din grupă de la mine… Mă uitam și ziceam că dacă mi-am proiectat vreodată ceva acela a fost unul dintre momente. Am zis că dacă ajung acolo aș fi printre cei mai buni.

Eram prieten cu un coleg de-ai mei, Alexandru Nagy. Era cel mai talentat actor din generația mea. L-a cooptat, l-au sunat să-l ia la „În puii mei”. Mișu (Mihai Bendeac) i-a propus să îl facă pe Nicușor de la Brăila, un personaj”, a povestit Drăgulin despre cum a ajuns să apară pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Vlad nu se consideră vedetă: „Eu nu uit de ce am venit în București”

Actorul a mai dezvăluit că niciodată n-a fost atras de statutul de vedetă. El nu se consideră vreo celebritate: „Nu-mi doresc cu orice preț să fiu vedetă, de-aia nici nu fac turul emisiunilor. Eu nu uit de ce am venit în București, am venit să fiu actor”.

Vlad Drăgulin este un actor născut în Buzău, absolvent al Liceului de Artă M. Sterian din orașul său. A urmat cursurile teatrale la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București. A lucrat pentru o perioadă la Castel Film și a fost cooptat apoi în producții de mare succes precum „În puii mei”, „Băieți de oraș”, „iUmor” și „X Factor”.

 

ADVERTISEMENT