Life

Boala de care suferă Adrian Minune. Manelistul a ajuns de urgență la spital înainte de Paște

Adrian Minune a aflat de ce boală suferă. Asta după ce faimosul manelist a ajuns de urgență la spital chiar înainte de Paște.
20.04.2023 | 15:25
Boala de care sufera Adrian Minune Manelistul a ajuns de urgenta la spital inainte de Paste
Boala de care suferă Adrian Minune. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Minune a trecut prin momente cumplite. Manelistul a ajuns de urgență la spital la finele lunii martie. Întreaga familie era îngrijorată în legătură cu starea de sănătate a acestuia și se pare că acum s-a aflat și de ce boală suferă.

Boala de care suferă Adrian Minune

Pe 30 martie, Adrian Minune a ajuns de urgență la spital. Zvonurile de atunci spuneau că ar fi fost vorba de COVID, însă în realitate manelistul ar avea cu totul alte probleme. El a vorbit recent despre diagnosticul primit, dar și despre ce va face mai departe.

ADVERTISEMENT

Adrian Minune a aflat de ce boală suferă de abia după ce a efectuat un CT. Medicii i-au spus că este vorba despre diverticulită, o afecțiune a tubului digestiv inferior care afectează de cele mai multe ori colonul.

Chiar și așa, manelistul se arată încrezător. Ține regim, ia tratament și spune că se simte bine. “Am fost la spital, am făcut un CT. E vorba de diverticulită. De la frig. Dar sunt beton, mulțumesc lui Dumnezeu. Am luat niște pastile, țin un regim, sunt bine”, a spus aceasta, celor de la cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În ciuda diagnosticului primit, Adrian Minune nu renunță la activitatea sa. Întrebat de sursa citată dacă va lua o pauză de la muzică, manelistul a răspuns negativ. Pentru el, muzica este totul, iar boala de care suferă nu îl va împiedica în niciun caz.

Manelistul continuă să își onoreze evenimentele

De asemenea, el le-a mai povestit jurnaliștilor de la cancan.ro că deja se îndreaptă spre un eveniment. Astfel, cel mai probabil în curând îl vom revedea pe manelist și pe scenele din România.

ADVERTISEMENT

“Să iau pauză? Niciodată! Muzica e viața mea, mă îndrept spre Chișinău. Nimeni și nimic nu mă poate împiedica să-mi fac meseria”, a mai spus el. Amintim că la doar câteva zile de la internare, Adrian Minune le dezvăluia fanilor săi că se simte bine.

Deși a petrecut ceva timp în spital, se pare că aceasta nu are de gând să lase boala să îl afecteze. Menționăm faptul că, la diverticuloza, cel mai des întâlnit simptom este durerea abdominală. O persoană ajunge să simtă acest lucru în abdomenul inferior.

ADVERTISEMENT

De asemenea, conform specialiștilor din domeniu, alte simptome ale diverticulozei, boala de care suferă Adrian Minune, sunt vărsăturile, starea de greață, dar și febra sau flatulența. Medicii spun că cea mai sigură metodă de a depista boala este examenul CT.

ADVERTISEMENT
Tags: