Fotbal intern

Ce transferuri vrea să facă Bogdan Andone! Semnalul de alarmă după ultimele accidentări de la FCSB: “Suntem la limită”

28.07.2019 | 11:12
Ce transferuri vrea sa faca Bogdan Andone Semnalul de alarma dupa ultimele accidentari de la FCSB Suntem la limita

Bogdan Andone trage un semnal de alarmă după ultimele accidentări de la FCSB. După turul cu Alashkert, Dragoş Nedelcu s-a accidentat şi va reveni abia peste două luni, informaţie prezentată în exclusivitate de FANATIK. Mijlocaşul central intră pe o listă largă cu fotbalişti care au probleme medicale, iar antrenorul vicecampioanei României a vorbit pe marginea acestui subiect.

Bogdan Andone trage un semnal de alarmă după ultimele accidentări de la FCSB: “Nu prea mai avem ce să rotim”

La conferinţa de presă premergătoare meciului FCSB – FC Botoşani, Bogdan Andone a tras un semnal de alarmă şi a vorbit despre ultimele accidentări de la echipă. Antrenorul de 44 de ani a susţinut că lotul nu-i permite să mai facă prea multe schimbări şi a dezvăluit ce variantă are pentru înlocuirea lui Dargoş Nedelcu.

“Suntem la limită, nu prea mai avem ce să rotim. Am avut doi juniori în Armenia. La meciul acesta o să avem din nou doi juniori. Nu avem ce să mai rotim. Îi mai schimbăm pe teren. Nu e simplu deloc, suntem mai mereu pe drumuri. Încercăm să-i refacem pe jucători, antrenamentele nu au prea mare conţinut în acest moment. Nu ştiu nimic legat de transferuri. Am discutat cu Gigi Becali, dar nimic concret. L-am mai folosit acolo pe Lucian Filip. Vedem ce soluţii mai avem. Este o pierdere importantă pentru echipă. Noutăţi de pe lista accidentaţilor nu sunt. Niciun jucător nu va fi apt curând. Gnohere nici nu a ieşit afară, pe teren, se antrenează doar în sală. Nici nu se pune problema să revină curând”, a declarat Bogdan Andone.

Bogdan Andone trage un semnal de alarmă după ultimele accidentări de la FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
Bogdan Andone trage un semnal de alarmă după ultimele accidentări de la FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)

Care transfer vrea Bogdan Andone

După ce a anunţat că a vorbit cu Gigi Becali despre transferuri, Bogdan Andone a susţinut că are nevoie de un fundaş central, poziţie pe care jucătorii sunt foarte expuşi. Întrebat dacă este vorba de Gabriel Tamaş, antrenorul FCSB a declarat că nu a discutat deloc pe această temă.

“Ne-ar mai trebui un fundaș central. Nu am discutat nimic despre Tamaş. Avem doar trei fundaș centrali. E o poziție în care jucătorii sunt expuși cartonașelor galbene și am mai avea nevoie de încă un jucător”, a susţinut antrenorul vicecampioanei României.

Ce spune Bogdan Andone despre posibilele transferuri ale lui Budescu şi Chipciu

Întrebat dacă Constantin Budescu sau Alex Chipciu au şanse să ajungă la FCSB, Bogdan Andone a dezvăluit că şansele pentru ca cei doi să fie transferaţi se apropie de zero. În plus, antrenorul de 44 de ani a vorbit şi despre situaţia lui Claudiu Belu.

“Sunt şanse zero ca Budescu sau Chipciu să revină în România. Ne-ar ajuta foarte mult, dar este greu de crezut. Nu se pune problema ca Belu să plece. L-am folosit pe Ovidiu Popescu pe postul lui, dar nu se pune problema ca el să plece. Am vorbit cu mai mulţi jucători, printre care şi Man, în ziua meciului. El este jucătorul care nu a avut vacanţă. Nu e simplu din punct de vedere mental şi psihic. Din punctul meu de vedere nu e nicio problemă”, a mai precizat Bogdan Andone.