Fotbal international

Bogdan Stancu, deturnat din drumul spre FCSB. Ofertă de ultimă oră: “Suntem interesați de el”

03.01.2019 | 20:09
Bogdan Stancu deturnat din drumul spre FCSB Oferta de ultima ora Suntem interesati de el

Bogdan Stancu și-a reziliat contractul cu Bursaspor în luna decembrie, în urma problemelor financiare cu care se confruntă clubul din Turcia. FANATIK.RO a scris despre interesul FCSB pentru atacant, însă Gigi Becali va avea concurenţă din Turcia. “Motanul” a intrat în atenția celor de la Genclerbirligi, echipă la care a mai activat între iulie 2013 și ianuarie 2017.

La o săptămână după ce Stancu și-a reziliat contractul cu Bursaspor, finațatorul FCSB, Gigi Becali, anunța că are în vizor un atacant român care a mai trecut pe la echipa antrenată în prezent de Mihai Teja. Este un jucător care a evoluat atât timp la națională, un jucător care are experiență, un jucător de execuție. Oricine și l-ar dori”a fost declarația făcută la vremea respectivă de Becali. La distanță de câteva zile, Mircea Rednic vorbe despre posibilitatea ca Stancu să joace la Dinamo. “Poate ar fi interesat să vină la Dinamo, nu e vorba numai de bani în fotbal. Sunt jucători interesaţi să vină, să joace şi să profite de forma bună ca să prindă contracte importante”, a spus Rednic. După alte câteva zile, Stancu a devenit o țintă de tranfer și pentru CSU Craiova.

Bogdan Stancu, deturnat din drumul spre FCSB

Fostul jucător al celor de la FCSB are însă mari șanse să joace tot în Turcia. Genclerbirligi este interesată de serviciile fotbalistului de 31 de ani și se pregătește să îi facă o ofertă de nerefuzat. “Suntem interesați de Stancu. El a jucat aici și am mai lucrat împreună înainte. E un jucător de înaltă calitate. Vrem să facem transferuri, dar fără a depăși condițiile noastre economice”, a anunțat unul dintre antrenorii grupării din Turcia.

Bogdan Stancu a jucat la FC Argeș, CS Mioveni, Unirea Urziceni, FCSB, Galatasaray, Orduspor, Genclerbirligi și Bursaspor. În total a bifat 383 de partide pentru echipele de club și a marcat 119 goluri. La echipa națională a României are 52 de meciuri și 14 goluri.