Sport

Bogdan Vătăjelu, înțepături pentru suporteri înaintea derby-ului U Craiova – FC U Craiova 1948: „În fiecare pădure mai sunt și uscăciuni”

Bogdan Vătăjelu a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului U Craiova - FC U Craiova 1948. Deși va fi derby între fanii celor două echipe, fundașul și-a „urecheat” un pic proprii suporteri.
12.02.2022 | 17:53
Bogdan Vatajelu intepaturi pentru suporteri inaintea derbyului U Craiova  FC U Craiova 1948 In fiecare padure mai sunt si uscaciuni
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are ascendent moral înaintea derby-ului care împarte orașul în două. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a învins-o pe Dinamo cu 6-1 în etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Oltenii s-au bucurat în Ștefan cel Mare de aportul suporterilor, care au sărbătorit alături de jucători la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu a prefațat derby-ul Olteniei

Bogdan Vătăjelu este supărat pe unii dintre fani și ar vrea ca aceștia să susțină echipa și la greu, nu numai după victorii precum cea din „Groapă”.

„Este un derby, colegii mei sunt pregătiți. Știm ce meci ne așteaptă luni și vrem să câștigăm. Vrem o serie bună, de ce nu până la finalul campionatului. O victorie nu ne-ar asigura locul în play-off. Suporterii ne iartă după Dinamo, ne înjură după alte meciuri.

ADVERTISEMENT

Așa e aici, știm lucrul ăsta. Dar noi vrem să le dăm motive de bucurie. Să știe că nu o facem intenționat când avem momente grele, atunci trebuie să ne susțină mai mult. Majoritatea fac asta, dar în fiecare pădure mai sunt și uscăciuni”, a declarat Bogdan Vătăjelu.

FC U Craiova 1948 este și ea o echipă în formă. Are o serie de trei meciuri la rând fără înfrângere. Fotbaliștii lui Nicolo Napoli au câștigat cu FC Argeș și cu FC Botoșani și au remizat pe terenul lui FCSB.

ADVERTISEMENT

„Cei de la FCU și-au revenit, va fi un meci foarte greu. În 2013 a fost și mai rău, au existat și lupte, încăierări. În orice oraș în care există două echipe se întâmplă așa. Oltenia respiră fotbal. Mare legătură nu are meciul ăsta cu Ziua Îndrăgostiților. Doar că nu o să fim acasă la soții, atât.

Atanas Trică are multe de arătat și foarte mult de muncă. Nu mă gândeam că batem pe Dinamo de așa natură, ne bucurăm că am câștigat”, a adăugat fundașul stânga al „Științei”.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga, încurcat de matematică

Întrebat în cadrul aceleiași conferințe dacă Universitatea Craiova dacă el și colegii săi pot obține 15 puncte în ultimele cinci etape ale sezonului regulat, Vătăjelu s-a încurcat un pic. Pe lângă derby-ul Olteniei, U Craiova mai are de jucat cu Academica Clinceni, Chindia, Mioveni și Farul.

„Matematica simplă o știm, 3+5… dar aia mai complicată, cu radical… nu. Sincer. Ne trebuie trei victorii, ne-ar asigura locul în play-off, dar noi vrem 5 din 5.

Eu zic că ne-am revenit, puteam câștiga și cu CFR Cluj. Am pierdut puncte în general cu echipe mici, deci tre să fim concentrați”, au fost cuvintele lui Vătăjelu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: 3,90 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT