Sport

Mesaje incredibile între Atanas Trică și mama sa, Lorena Balaci, înainte de Dinamo – U Craiova 1-6. “Dacă mă bagă…” Foto exclusiv

Lorena Balaci, mama lui Atanas Trică și fiica lui Ilie Balaci, a oferit o declarație emoționantă pentru FANATIK, după golul marcat de atacantul de 17 ani în poarta lui Dinamo, în minutul 88.
10.02.2022 | 23:13
Mesaje incredibile intre Atanas Trica si mama sa Lorena Balaci inainte de Dinamo  U Craiova 16 Daca ma baga Foto exclusiv
Lorena Balaci a reacționat după declarațiile lui Atanas Trică de la FANATIK SUPERLIGA. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Atanas Trică a marcat primul gol în Casa Pariurilor Liga 1 în victoria zdrobitoare din Ștefan cel Mare a Universității Craiova cu Dinamo, scor 6-1.

Fiul lui Eugen Trică și nepotul lui Ilie Balaci a izbucnit în lacrimi și l-a îmbrățișat pe Laurențiu Reghecampf, dedicând golul familiei sale, dar în primul rând mamei sale, Lorena Balaci.

ADVERTISEMENT

FANATIK a contactat-o pe Lorena Balaci, care a povestit emoționată cum a trăit meciul, singură, într-o lojă de pe „Stadionul Dinamo”.

Lorena Balaci, copleșită de emoții după primul gol al lui Atanas Trică în Liga 1

„M-a sunat după meci și plângeam și mi-a zis să mă opresc din plâns. Noi am avut o discuție la prânz amândoi pe Whatsapp. Am schimbat cinci mesaje. Se punea problema dacă intră în lot pentru meci și mi-a zis. Aveau un lot de 21 și un junior a rămas pe afară: ‘Mama, dacă rămân în lot și mă bagă, dau gol!’.

ADVERTISEMENT
Schimbul de mesaje din ziua meciului dintre Lorena Balaci și Atanas Trică
Schimbul de mesaje din ziua meciului dintre Lorena Balaci și Atanas Trică

O să îți trimit mesajul. M-am bucurat pentru că l-am simțit la prânz că era foarte pozitiv și mi-a plăcut asta.

Îi explic tot timpul cât de important e mentalul la un sportiv și orice s-ar întâmpla să rămâi ancorat în crezurile tale.

ADVERTISEMENT

Atanas este un om care își exprimă foarte bine sentimentele și eu una l-am văzut de multe ori în ipostazele astea, pentru că așa face de când e mic. Nu am apucat să văd ce a zis după meci, dar am înțeles că mi-a dedicat golul și mi-a zis și Hristu.

Lorena Balaci, mărturie emoționantă după golul lui Atanas Trică: „Golul a fost dat în minutul 88. Tata ne-a transmis că a fost acolo”

Eu am fost tot timpul alături de el. Nu că sunt bucuroasă, sunt fericită. Sunt atât de fericită, pentru că meseria asta cea mai grea din lume, adică de mamă, și simt că mi-am făcut-o cum trebuie. Am doi băieți absolut minunați care muncesc și își câștigă proprii bani. E fantastic și efectiv sunt recunoscătoare.

ADVERTISEMENT

Stadionul Dinamo este unul foarte ciudat. Am stat în lojă. Am văzut că a dat gol și că a dat cu capul, dar nu am văzut faza foarte clar. Eram efectiv paralizată, parcă nu puteam să mă bucur. Am fost și singură. De-acolo din lojă de la Dinamo nu trăiești bine. Nu e ca pe Oblemenco. Dacă se întâmpla pe Oblemenco era vacarm. Am văzut reluarea la televizor.

Normal că m-am gândit și la tata. Tot timpul mă gândesc la el. Din 24 de ore cred că mă gândesc mai bine de opt ore.

Tata e nelipsit din rutina mea zilnică. Am rămas așa, un pic surprinsă, în momentul în care am ajuns acasă și am văzut că golul a fost dat în minutul 88.

Nimic nu e întâmplător. Oamenii de pe lumea cealalaltă ne dau semne în alt fel! Celălalt Univers îți transmite semne. Clar că tata ne-a transmis că a fost acolo și a văzut ce a făcut Atanas”, a declarat Lorena Balaci în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 2 meciuri are Atanas Trică în Casa Pariurilor Liga 1 pentru Universitatea Craiova
  • 1 gol a reușit atacantul de doar 17 ani în minutul 88 al meciului cu Dinamo, cifră magică pentru familia Balaci și a Universității Craiova
  • 10.000 de euro e cota lui Atanas conform transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: 1,57 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT