Life

Bombă la Survivor România All Stars! Ce Faimos pleacă acasă, deși părea favorit pentru trofeul show-ului Pro Tv

Unul dintre Faimoșii favoriți pentru a câștiga Survivor România All Stars va pleca acasă, eliminarea lui fiind o adevărată surpriză.
09.04.2024 | 18:45
Bomba la Survivor Romania All Stars Ce Faimos pleaca acasa desi parea favorit pentru trofeul showului Pro Tv
Ce Faimos de la Survivor România All Stars pleacă acasă! Eliminare surprinzătoare / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai eficienți băieți, un Faimos de la Survivor România All Stars, va pleca acasă. Mai mult decât atât, știm ce se va petrece la ”individualele” show-ului de surpaviețurire din Republica Dominicană.

Ce Faimos de la Survivor România All Stars pleacă acasă

Conform ultimelor informații difuzate de Viperele Vesele, lucrurile se complică neașteptat de mult la Survivor România All Stars. Cel puțin atunci când vorbim de echipa Faimoșilor. Mai exact, urmează o serie de plecări dramatice, eliminări în lacrimi și întoarceri la fel de surprinzătoare. Dar, desigur, și scandaluri pe măsură, între concurenți.

ADVERTISEMENT

”În faza individualelor, la Survivor România All Stars, sâmbătă, 06.04.2024 mai rămăseseră Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu, Sorin Puscașu și Zanni.

Tot sâmbătă, în Consiliu, Dan Pavel anunța ordinea concurenților în funcție de performantele obținute după unificare. Pe primele două locuri s-au clasat Zanni și TJ Miles. Urmați de Iancu Sterp, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, Tj Miles l-a eliminat pe Zanni, în urma unui duel. La sfârșitul duelului, Ștefania Stanilă avea să plângă și să spună că dorește să îi cedeze locul său în competiție lui Zanni. La 5 zile după acest moment, același TJ Miles a eliminat-o la duel pe Ștefania Ștănilă”, arată Viperele Vesele pe contul de Instagram.

Răsturnare de situație: Faimoșii, duel între ei pentru a rămâne la Survivor

Evident, cum este un sezon care, deja, a provocat suficiente surprize, lucrurile se complică. Și, pe modelul reîntoarcerii în competiție a lui Andrei Ciobanu, Zanni și Ștefania Stănilă revin pentru un duel.

ADVERTISEMENT

”Fiind sezonul surprizelor, în seara eliminării Ștefaniei Stănilă, domnul Dan anunță că atât Zanni, cât și Ștefania Stanilă, cei doi eliminati de TJ Miles, primesc șansa să revină în competiție, duelându-se între ei pentru un loc în competiție.

În cazul lui Zanni, domnul Dan avea să motiveze, pentru prima oară, faptul că acesta ar fi fost, în aceste 5 zile lipsă, în exil. Un exil la hotel, dar un exil în legătură cu care, pentru impresia artistică, s-au filmat totuși și câteva cadre pe insula Dominicană”, mai informează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Revoltă în Republica Dominicană

Conform informațiilor făcute publice de contul de instagram, lucrurile se complică pentru producătorii show-ului. Mai mult decât atât, pare-se, ei ar fi avut de liniștit o ”mică revoltă” a concurenților, deranjați de tratamentele preferențiale.

”Acesta a fost momentul care a stârnit revolta aproape tuturor concurenților rămași în competiție. Timp de mai bine de 2 ore au refuzat să participe la filmarea acelui duel, acuzând producătorii de tratamente preferențiale. Au acuzat producătorii că ei, ceilalți concurenți, au ajuns să fie doar niște pioni și niște actori plătiți (…).

După ore de revoltă au acceptat să filmeze și acel “duel” dintre Zanni și Ștefania. Duel câștigat de Zanni, pe un traseu vizibil ales pentru el. Este trist de remarcat că indiferent pe cine elimina TJ Miles, din punct de vedere sportiv, acea eliminare trebuia validată și de producători, ceea ce, la umbra “sezonului surprizelor”, nu s-a întâmplat”, mai susțin Viperele Vesele.

Mai mult decât atât, deși TJ Miles a câștigat, inițial, duelul cu Zanni, producătorii s-au ”răzgândit”. Așa că, din nou, cei doi Faimoși, au fost trimiși, din nou la duel. ”Sâmbătă, 06.04.2024, Zanni și TJ Miles se întâlnesc, din nou, la duel, pe un traseu similar în proporție de 70% cu traseul în urma căruia Zanni a fost eliminat de TJ Miles. De această dată, după patru (4) opriri, patru (4) refaceri/reluări ale traseului de duel, TJ Miles pierde duelul și este trimis în România”, mai susține sursa citată.

ADVERTISEMENT