Life

Ce studii are Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars 2024, concurentul eliminat care s-a întors în emisiune. Din ce face bani

Ce studii are, de fapt, Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars 2024. Din ce face bani concurentul eliminat, care a revenit în emisiune.
05.04.2024 | 16:18
Ce studii are Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars 2024 concurentul eliminat care sa intors in emisiune Din ce face bani
Andrei Ciobanu, concurent la Survivor All Stars 2024. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce studii are și din ce face bani Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars 2024. Concurentul a fost eliminat, dar a revenit în emisiune, în altă echipă.

Ce studii are și din ce face bani Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars. Are această pasiune de ani buni

Concurentul a primit șansa de a reveni la Survivor All Stars după eliminare. Nu s-a întors, însă, în echipa Faimoșilor, ci în cea a Războinicilor. Aceștia din urmă au fost surprinși să-l vadă în tabăra lor, noaptea, și nu au înțeles ce caută acolo.

ADVERTISEMENT

Andrei Ciobanu a mai participat la Survivor România în primul sezon, în urmă cu patru ani. Acesta a spus atunci că provine dintr-o familie modestă și că cel mai greu moment din viața lui a fost pierderea mamei.

De asemenea, acesta a mai spus că este pasionat de muzică. În 2011, Andrei Ciobanu a participat la Vocea României, de la pro TV, precum și la două ediții ale emisiunii X Factor, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Este pasionat de muzică încă din adolescență, de la 15 ani. A studiat la Școala Populară de Arte din Bacău, iar studiile universitare le-a făcut tot în domeniul muzical. De-a lungul timpului, Andrei Ciobanu a câștigat mai multe premii la diverse festivaluri de muzică și concursuri televizate.

“Am început să cultiv acest talent ca elev al Colegiului Național de Artă ‘George Apostu’ si al Palatului Copiilor din Bacău, două instituții care aveau să pună bazele carierei mele artistice.

ADVERTISEMENT

Studiile de licență și de masterat le-am urmat la Universitatea de Arte ‘George Enescu’ din Iași. Din 2014 sunt profesor de Canto la Colegiul Național de Artă ‘George Apostu’ din Bacău”, a spus acesta, potrivit site-ului propriu, andreiciobanu.ro.

Andrei Ciobanu a traversat momente dificile

Concurentul a spus, în primul sezon, că provine dintr-o familie modestă și că a suferit foarte mult după ce și-a pierdut mama, care a decedat din cauza unei boli necruțătoare.

ADVERTISEMENT

“Mama a murit când aveam 23 de ani. A fost cel mai greu moment din viața mea. Acum, de fiecare dată când mi se întâmplă ceva, sau am o greutate în viață, îmi amintesc de mama și totul pare mai ușor de rezolvat.

Avea 50 de ani și s-a luptat cu o boală necruțătoare, cancerul. Era foarte sensibilă, nu a vrut să lupte și m-am obișnuit greu cu ideea pierderii.

Duminica ne adunam toți la bunicii mei materni. Era o tradiție, suntem o familie credincioasă, unchiul meu este preot și, în fiecare duminică, obișnuiam să mergem la biserică și apoi la masă. Era plină casa, erau momente unice”, a spus Andrei Ciobanu în 2020.

ADVERTISEMENT