Fotbal intern

Borcea joacă tare! Condiţia pusă lui Negoiţă să ia Dinamo acum!

Cristi Borcea nu s-a „vindecat” de Dinamo nici în puşcărie. Fostul acţionar este dispus să preia „haita” din „Ştefan cel Mare” imediat, dar cu o condiţie.
06.04.2018 | 16:24
Borcea joaca tare Conditia pusa lui Negoita sa ia Dinamo acum

Aşa cum FANATIK.RO v-a informat în exclusivitate – vezi toate detaliile AICI! – Cristi Borcea este cu gândul la Dinamo, chiar dacă mai are de stat în puşcărie. Fostul acţionar nu se împacă deloc cu situaţia în care a ajuns fosta sa echipă şi plănuieşte diferite stratageme pentru a prelua clubul adus într-o situaţie jalnică de înţeleapta conducerea a lui Ionuţ Negoiţă, o variantă fiind prin aducerea fiului său Patrick în postura de conducător al clubului, aşa cum v-a informat în premieră FANATIK.RO (citeşte toate detaliile AICI)!

Actualul finanţator, deşi este prea mult spus finanţator, mai bine zis actualul acţionar principal (deţine 381.041 de acţiuni, reprezentând 92,9368 la sută din capitalul social al societăţii Dinamo 1948 SA), a declarat în nenumărate rânduri că este dispus să vândă echipa oricui plăteşte 5 milioane de euro. Negoiţă s-a plâns apropiaţilor că asigurarea bugetului, şi aşa unul dintre cele mai mici din Liga 1 Betano, îi creează mari dificultăţi şi nu mai vrea sub nicio formă să înceapă un nou sezon în fruntea clubului.

Borcea vrea să ia cât mai repede Dinamo! Condiţia pusă lui Negoiţă

În ultimul timp s-a făcut mare tevatură în legătură cu potenţialii cumpărători, ba norvegieni, ba chinezi, ba ruşi, ba elveţieni, aduşi de unul şi de altul, în fruntea listei de intermediari fiind Adrian Thiess, care nu demult afirma sus şi tare că până la sfârşitul lunii mai Dinamo va avea un nou patron şi va beneficia de investiţii mult mai mari decât la FCSB, devenind astfel un club de nivel occidental, cu şanse reale de a se califica în grupele Champions League! Visul de-o viaţă al lui Cristi Borcea. Care, iată, după informaţiile FANATIK.RO, i-a făcut din închisoare o ofertă de ultimă oră lui Ionuţ Negoiţă: este gata să preia Dinamo şi mâine cu condiţia ca actualui acţionar principal să cedeze clubul gratis! “Dacă mi-l dai aşa, acum semnăm actele!”, i-a transmis Borcea!

Cum vrea să readucă pe „câini” în prim-planul Ligii 1 Betano

Cu alte cuvinte, Cristi Borcea este dispus să preia toate cheltuielile din acest moment dacă Ionuţ Negoiţă îi dă tot ce însemnă Dinamo, antrenori, jucători, infrastructură, centru de copii şi juniori, fără nicio pretenţie financiară. Iar în cazul în care Negoiţă acceptă să scape de „beleaua” Dinamo (aşa o consideră fratele său Robert, primarul sectorului 3, care i-a pus în vedere să dea echipa dacă mai vrea să facă afaceri împreună!), Borcea este gata să facă o infuzie de capital însemnată, 10 milioane de euro, pentru a readuce „câinii” în prim-planul Ligii 1 Betano şi, implicit, pentru a încerca să-şi împlinească dorinţa cea mai mare, calificarea în Liga Campionilor.

„Am tot ţinut legătura cu Cristi Borcea de când se află în puşcărie pentru că ne leagă o strânsă prietenie. Ultima vizită i-am făcut-o recent şi vă pot spune că nu mai suportă situaţia în care a ajuns Dinamo. Cristi vrea să revină la Dinamo după ce o să iasă din închisoare! Cât de curând o să ceară eliberarea condiţionată, mai ales că a fost achitat în dosarul în care fraţii Becali au intrat din nou la puşcărie. Cu el o să intre la Dinamo şi fiul său” – Cornel Ţălnar

10 milioane de euro vrea să „bage” Cristi Borcea în Dinamo de îndată ce va prelua acţiunile de la Ionuţ Negoiţă