Life

Brigitte Pastramă angajează femeie de serviciu. Ce salariu oferă fosta soție a lui Ilie Năstase, suma de bani e uimitoare

Brigitte Pastramă caută femeie de serviciu. Câți bani poate primi angajata fostei soții a lui Ilie Năstase. Suma nu e mică.
19.08.2023 | 19:36
Brigitte Pastrama angajeaza femeie de serviciu Ce salariu ofera fosta sotie a lui Ilie Nastase suma de bani e uimitoare
Brigitte Pastramă caută femeie de serviciu. Câți bani poate primi angajata fostei soții a lui Ilie Năstase. Suma nu e mică. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma Vedetelor a transmis că angajează femeie de serviciu pentru una dintre afacerile pe care le deține în România. Ce salariu oferă fosta soția a lui Ilie Năstase, suma de bani e uimitoare.

Brigitte Pastramă caută femeie de serviciu. Câți bani poate primi angajata fostei soții a lui Ilie Năstase. Suma nu e mică

Brigitte Pastramă caută femeie de serviciu pentru locul de joacă din zona Floreasca. Câți bani poate primi angajata fostei soții a lui Ilie Năstase. Suma nu e mică, doar că bruneta impune și câteva mici condiții.

ADVERTISEMENT

Afacerista a anunțat că își dorește pe cineva care să fie disponibil atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. Vedeta mai vrea ca viitoarea angajată să aibă experiență în curățenie, iar pentru asta oferă 2.700 de lei.

În altă ordine de idei, bruneta nu a menționat dacă încheie contract, dar cel mai probabil detaliile vor fi stabilite cu persoana interesată să ocupe acest post. Fosta concurentă de la Ferma Vedetelor speră să găsească cât mai repede pe cineva.

ADVERTISEMENT

„Angajez femeie de serviciu cu experiență pentru un loc de evenimente din Floreasca, salariu net 2.700 lei, program 5 zile pe săptămână și se lucrează weekendul”, este mesajul lui Brigitte Pastramă, notează libertatea.ro.

Ce afaceri are Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă are mai multe afaceri, în acest domeniu fiind implicată de foarte mulți ani. Vedeta a început să se concentreze pe business încă din perioada primului său mariaj, iar de atunci și-a încercat norocul în mai multe direcții.

ADVERTISEMENT

În prezent, are un loc de joacă în Floreasca, unde organizează diverse petreceri pentru cei mici. Bruneta a avut și o shaormerie în zona Fundeni, însă spațiul a fost închis la scurt timp după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Mai mult, după ieșirea din căsnicia cu Ilie Năstase a decis să vândă casa din Timișoara și să cumpere un apartament de lux în Dubai. De aceea de câteva luni bune își împarte timpul între România și Emiratele Arabe.

ADVERTISEMENT

La un moment dat Brigitte Pastramă a scos la vânzare și restaurantul pe care-l avea în Timișoara. Are o avere destul de mare și nu se uită la bani când vine vorba de micile plăceri sau pentru a-și satisface unele mofturi.

ADVERTISEMENT