Life

Brigitte Pastramă angajează femeie de serviciu. Ce salariu oferă fosta soție a lui Ilie Năstase, suma de bani e uimitoare

Brigitte Pastramă caută femeie de serviciu. Câți bani poate primi angajata fostei soții a lui Ilie Năstase. Suma nu e mică.
19.08.2023 | 19:36
Brigitte Pastrama angajeaza femeie de serviciu Ce salariu ofera fosta sotie a lui Ilie Nastase suma de bani e uimitoare
Brigitte Pastramă caută femeie de serviciu. Câți bani poate primi angajata fostei soții a lui Ilie Năstase. Suma nu e mică. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma Vedetelor a transmis că angajează femeie de serviciu pentru una dintre afacerile pe care le deține în România. Ce salariu oferă fosta soția a lui Ilie Năstase, suma de bani e uimitoare.

Brigitte Pastramă caută femeie de serviciu. Câți bani poate primi angajata fostei soții a lui Ilie Năstase. Suma nu e mică

Brigitte Pastramă caută femeie de serviciu pentru locul de joacă din zona Floreasca. Câți bani poate primi angajata fostei soții a lui Ilie Năstase. Suma nu e mică, doar că bruneta impune și câteva mici condiții.

ADVERTISEMENT

Afacerista a anunțat că își dorește pe cineva care să fie disponibil atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. Vedeta mai vrea ca viitoarea angajată să aibă experiență în curățenie, iar pentru asta oferă 2.700 de lei.

În altă ordine de idei, bruneta nu a menționat dacă încheie contract, dar cel mai probabil detaliile vor fi stabilite cu persoana interesată să ocupe acest post. Fosta concurentă de la Ferma Vedetelor speră să găsească cât mai repede pe cineva.

ADVERTISEMENT

„Angajez femeie de serviciu cu experiență pentru un loc de evenimente din Floreasca, salariu net 2.700 lei, program 5 zile pe săptămână și se lucrează weekendul”, este mesajul lui Brigitte Pastramă, notează libertatea.ro.

Ce afaceri are Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă are mai multe afaceri, în acest domeniu fiind implicată de foarte mulți ani. Vedeta a început să se concentreze pe business încă din perioada primului său mariaj, iar de atunci și-a încercat norocul în mai multe direcții.

ADVERTISEMENT

În prezent, are un loc de joacă în Floreasca, unde organizează diverse petreceri pentru cei mici. Bruneta a avut și o shaormerie în zona Fundeni, însă spațiul a fost închis la scurt timp după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Mai mult, după ieșirea din căsnicia cu Ilie Năstase a decis să vândă casa din Timișoara și să cumpere un apartament de lux în Dubai. De aceea de câteva luni bune își împarte timpul între România și Emiratele Arabe.

ADVERTISEMENT

La un moment dat Brigitte Pastramă a scos la vânzare și restaurantul pe care-l avea în Timișoara. Are o avere destul de mare și nu se uită la bani când vine vorba de micile plăceri sau pentru a-și satisface unele mofturi.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Jocurile Olimpice. Gimnastă exclusă din lot pentru un motiv neașteptat
Jocurile Olimpice. Gimnastă exclusă din lot pentru un motiv neașteptat
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”