Life

Brigitte Pastramă, mesaj clar pentru oamenii care o invidiază: „Puteți voi călca pe urmele mele?”

Brigitte Pastramă le-a transmis un mesaj celor care o invidiază pentru succesul din prezent. Prin câte a trecut vedeta.
18.08.2023 | 22:52
Brigitte Pastrama mesaj clar pentru oamenii care o invidiaza Puteti voi calca pe urmele mele
Prin ce greutăți a trecut Brigitte Pastramă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă duce în prezent o viață de lux. Are afaceri, și-a cumpărat casă în Dubai, acolo unde chiar s-a mutat, și mulți oameni și-ar dori măcar o zi în pantofii săi. Pentru ei, vedeta a transmis clar în mediul online.

Brigitte Pastramă a vorbit despre greutățile prin care a trecut în viață

La momentul actual, s-ar putea spune despre Brigitte Pastramă că are viața ideală. Numele ei este cunoscut în întreaga România, are o familie împlinită și afaceri din care câștigă bani frumoși.

ADVERTISEMENT

De curând și-a cumpărat o casă și s-a mutat în Dubai, în primul rând pentru a-i asigura și fiicei sale un viitor strălucit. Dar nu i-a fost mereu așa de ușor. A fugit de acasă din iubire, apoi a dus o viață fără griji financiare asigurată de primul său soț.

Șocul vieții sale a venit în momentul l-a găsit fără suflare în dormitor, cu cinci zile înainte de Crăciun. Bărbatul suferise un infarct, iar pentru el nu s-a mai putut face nimic. Astfel, la doar 26 de ani a rămas văduvă și cu un copil de  crescut.

ADVERTISEMENT

Ca și cum nu era de ajuns, la câteva luni după aceea, Brigitte Pastramă a fost condamnată la închisoare. Vedeta a povestit că managerul unuia dintre cluburile moștenite după decesului soțului a furat banii din încasări, apoi a acuzat-o pe ea.

Mesaj pentru cei care o invidiază: „Puteți voi?”

Atunci l-a și descoperit cu adevărat pe Dumnezeu, după cum ea a povestit. Astfel că, acum, Brigitte Pastramă a transmis un mesaj pentru acei oameni care o invidiază și care și-ar dori să fie măcar o zi în pantofii ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta consideră că puțini sunt cei care ar putea suporta toate loviturile pe care ea le-a primit din partea destinului. Și chiar dacă ar reuși, este convinsă că recompensele nu ar fi la fel de dulci dacă nu ar avea credință.

„Mulți invidiază modul în care îmi trăiesc viața și binecuvântările pe care mi le că Dumnezeu. Dar ca să calc astăzi pe drumul acesta, mulți spini și prin mult foc am trecut. Calea vieții mele nu a fost deloc ușoară până am ajuns să îl cunosc pe Domnul meu care azi mă adapă în adevarata apă a vieții!

ADVERTISEMENT

Puteți voi călca pe urmele mele? Voi ce azi tânjiți după binecuvântarea mea? Și chiar dacă ați putea călca, fără a vă preda viața în mâna Lui, tot nu ați gusta din bunătatea pe care El mi-o dă azi!”, a transmis Brigitte Pastramă pe InstaStory.

ADVERTISEMENT