News

Brigitte Sfăt, atacată extrem de dur după relaţia cu Florin Pastramă! Mesajele acide primite de concurenta Ferma

03.04.2019 | 19:54
Brigitte Sfat atacata extrem de dur dupa relatia cu Florin Pastrama Mesajele acide primite de concurenta Ferma

Brigitte Sfăt a fost atacată dur după relația cu Florin Pastramă în Ferma. Fosta soție a lui Ilie Năstase aparține cultului penticostal și este cunoscută drept o fire religioasă, aducând cu ea în creierii munților și Biblia. În fiecare seară a fost surprinsă citind din cartea sfântă rugăciuni și și-a cântat melodiile religioase.

Brigitte Sfăt a fost atacată dur după relația cu Florin Pastramă

Cu toate acestea, a fost acuzată de-a lungul competiției că nu rămâne cu nimic în urma lecturii sale, oamenii din preajmă spunându-i că ”aruncă” vorbe cu mult venin, uitând poruncile din Biblie. Dat fiind faptul că reality-show-ul se filmează cu puțin timp în urmă, se știe că bruneta a părăsit deja Ferma, fiind surprinză de paparazzi în București. Revenirea ei acasă a adus focul din munți în Capitală, căci oamenii au început să-și arate nemulțumirile față de comportamentul său pe rețelele de socializare.

Unul dintre fanii care o apreciau cândva și îi transmitea, înainte de Ferma: „Om bun și frumos! Dumnezeu să te binecuvânteze! Ești un om înțelept care a ales să fie bun indiferent cât ar suferi. Mi-aș dori ca într-o bună zi să am curajul măcar să rostesc cu voce tare tot ceea ce ai avut curajul să faci. Mi-aș dori să am un dram din curajul tău și să plec să o pot lua de la capăt, însă nu am.

Brigitte Sfăt, atacată extrem de dur după relaţia cu Florin Pastramă! Mesajele acide primite de concurenta Ferma
Brigitte a fost criticată pentru relația pe care a avut-o cu Pastramă în Ferma

”Degeaba citești Biblia”

Până atunci, amintește-ți ceea ce ești atunci când ești înconjurată de ceea ce nu ești! Să-ți fie drumul lin și început cu liniște!”. Acum, după atingerile cu Pastramă, înverșunat, i-a scris vedetei: ”Ce javră de om ești!

Brigitte Sfăt, atacată extrem de dur după relaţia cu Florin Pastramă! Mesajele acide primite de concurenta Ferma
Mesajele acide primite de concurenta Ferma

Nu cred! Săracul Ilie Năstase…Ești la fel de falsă ca pomeții și buzele. Degeaba citești Biblia, ești un om de nimic. Iuda era mic copil pe lângă tine. Ai dus perversitatea la alt nivel! Nu ai nimic din bunătatea domnului Iisus!”.

Tags: