Life

Teoria conspirației despre Britney Spears care a înnebunit internetul: „Uitați-vă la tufa din spate”

Britney Spears este noua celebritate despre care s-a născut o teorie a conspirației demnă de... tot râsul! Ce se spune despre diva muzicii pop-dance?
14.05.2023 | 20:30
Teoria conspiratiei despre Britney Spears care a innebunit internetul Uitativa la tufa din spate
Britney Spears, cântăreață de muzică pop-dance. Foto: Facebook. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Britney Spears n-ar fi chiar ea! Asta spune o cunoscută adeptă a teoriilor conspiraționiste de pe Facebook, după ce a analizat unul din videoclipurile postate de cântăreața americană în mediul online.

Britney Spears n-ar fi tocmai Britney Spears. O nouă teorie a conspirației despre celebrități!

Teoriile conspiraționiste nu vizează doar politicienii și oamenii de afaceri. De la Elon Musk, despre care s-a spus că ar fi, de fapt, un extraterestru, până la Barack Obama, o serie de personalități au ajuns în niște povești demne de filme SF.

ADVERTISEMENT

Din categoria starurilor internaționale despre care s-a spus tot felul de lucruri îndepărtate de realitate fac parte Elvis Presley și Michael Jackson, printre alții. Despre Elvis și Michael, de pildă, s-a zis că ar fi în viață și că morțile lor au fost înscenate, în timp ce oamenii care cred că Michael a murit spun că ar fi fost omorât de niște persoane cu acces în sferele înalte ale societății americane.

Ei bine, în cazul lui Britney, mai vie ca niciodată, dacă e să ne uităm pe Instagram și TikTok, lucrurile stau fix pe dos în viziunea conspiraționiștilor. Stephanie Ryan, o cunoscută creatoare de conținut digital urmărită de peste 20.000 de persoane pe Facebook, e de părere că Britney Spears pe care o vedem cu toții în social media nu e tocmai ea, ci o dublură!

ADVERTISEMENT

Dinții și tufa galbenă au trezit semne de întrebare cu privire la identitatea lui Britney Spears

„Nu mă veți putea convinge niciodată că aceasta este cu adevărat Britney Spears pe Instagram sau pe Facebook! Sau oriunde altundeva. Nu-mi pasă câte medicamente a luat sau ia în continuare, dar aceasta nu este ea.

Nu știu ce s-a întâmplat cu adevărata Britney Spears, dar aceasta nu e ea. Nu știu cine este și nici măcar ce se petrece în clipurile sale. Doar se învârte în cerc (n.r.: face referire la un clip postat de cântăreață). Nu mai pot cu treaba asta!”, a scris Steph Ryan pe Facebook. (Vezi aici videoclipul care a stârnit nebunia!)

ADVERTISEMENT

Blondina care susține că Britney nu e Britney vine și cu câteva argumente. Nu toți cei care au văzut postarea ei, însă, au fost de acord cu observațiile sale. „Uitați-vă la tufa galbenă din spate! Într-un minut e acolo, iar în următorul moment dispare. Uitați-vă la dinții ei! De când are toate golurile alea? Am atâtea întrebări!”, a scris cu îngrijorare femeia care contestă identitatea lui Britney Spears.

Steph merge mai departe și susține că Britney pe care o vedem acum pe rețelele de socializare ar fi, de fapt, un produs al inteligenței artificiale. Semnalul de alarmă tras de Ryan n-a ajuns la toată lumea.

ADVERTISEMENT

Conspirația, demontată ușor

Unii dintre fanii conspiraționistei i-au dat câteva explicații logice cu privire la dilemele pe care le are cu privire la vedeta muzicii pop-dance din SUA. „Dinții se schimbă pe măsură ce îmbătrânești, astfel încât pot apărea niște goluri. Ea a fost atât de maltratată și rănită și nu e de mirare că arată diferit acum.

Numai Dumnezeu știe prin ce a trecut; Nu spun că e sau nu ea, dar uită-te la pozele mele de când aveam 20 de ani și la cele de acum. Fizionomia se schimbă odată cu trecerea anilor”, sunt două din comentariile clarificatoare scrise la postarea femeii.

Mișcarea #FreeBritney, un fenomen care a scos oameni în stradă

Britney Spears a intrat în atenția întregii lumi în ultimii ani, în numele vedetei organizându-se mișcarea #FreeBritney privind dosarul judiciar privind tutela ei. Mișcarea a devenit populară în anul 2019, după mai multe acuzații legate de internarea acesteia la un centru de psihiatrie.

Cel care a luat decizii în numele ei în ultimii ani a fost tatăl ei, vedeta având suspendate o serie de drepturi. Chinul vedetei s-a încheiat pe 12 noiembrie 2021, când a devenit independentă.

ADVERTISEMENT