Life

Bromania și-a cumpărat un bolid de lux de sute de mii de euro. Cum arată mașina pe care puțini români și-o permit

Bromania și-a cumpărat un bolid de lux de sute de mii de euro. Cât a costat această mașină foarte scumpă și cum arată, de fapt.
04.08.2023 | 23:40
Bromania sia cumparat un bolid de lux de sute de mii de euro Cum arata masina pe care putini romani sio permit
Bromania și-a cumpărat un bolid de lux. foto Facebook
ADVERTISEMENT

Bromania și-a cumpărat un bolid de lux de sute de mii de euro. Celebrul producător și actor și-a îndeplinit un vis cu achiziționarea acesteia.

Bromania și-a cumpărat un bolid de lux. Mașina costă sute de mii de euro

Bromania este mândru nevoie mare de cea mai nouă achiziție a sa. Acesta și-a luat o mașină de lux, o adevărată investiție având în vedere prețul său.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a cumpărat un bolid marca Mercedes-Benz care costă în jur de 200.000 de euro. Mașina de culoare gri este un SUV celebru al companiei germane de automobile.

Bromania a făcut anunțul privind achiziționarea noii sale mașini pe rețelele de socializare. Acolo, actorul a mărturisit că se simte ca un copil ce are o nouă jucărie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el spunea că se simte mândru de munca lui, care l-a adus în punctul de a putea să-și cumpere mașina visurilor sale.

”Copil. I-a venit jucăria. Fii mândru de munca ta”, a scris Bromania pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Bromania și mașina lui
Bromania și mașina lui

Bromania, mare succes cu filmele sale

Toate filmele în care Matei Dima a avut vreo implicare au avut un mare succes. Unii chiar ar spune că datorită lui mulți români au revenit la cinema să vadă filme românești.

Filmele Teambuilding, Romina VTM și Haita de acțiune, toate avându-l ca producător pe Bromania, au avut încasări imense.

ADVERTISEMENT

Filmul Teambuilding a avut încasări de 23,5 milioane de lei, fiind chiar al doilea ca numărul de încasări după Avatar. Referitor la anul acesta, Bromania a avut succes și cu Haita de acțiune, cu încasări de 7,9 milioane de lei.

Nu în ultimul rând, și filmul Romina VTM a avut încasări substanțiale, de 9,4 milioane de lei, fiind și el clasat pe locul al doilea după Fast X.

Matei Dima spunea că s-a concentrat pe carieră anul acesta și cu siguranță a avut mult de câștigat de pe urma tuturor peliculelor sale de succes. Așa că s-a putut răsfăța cu un bolid de lux!

ADVERTISEMENT
Tags: