Life

Filmul Haita de acțiune, peste Teambuilding! Ce scene interzise minorilor conține producția

Filmul Haita de acțiune intră de astăzi, 21 martie, în sălile de cinema din România. Producția se anunță a fi mult mai bună decât Teambuilding.
21.03.2023 | 14:49
Filmul Haita de acțiune, de azi în cinematografe. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Filmul Haita de acțiune are toate șansele să detroneze Teambuilding. FANATIK a văzut producția, la avanpremiera care a avut loc luni, 20 martie, la Cinema City în Cotroceni.

De ce e filmul Haita de acțiune peste Teambuilding?

Matei Dima joacă și această comedie/ acțiune rolul principal, personajul său fiind asemănător cu cel din Teambuilding. De data asta e vorba de un polițist și nu de un șef de departament de corporație, însă e la fel de stângaci și luat peste picior de colegii săi.

ADVERTISEMENT

BRomania are ceva în plus în jocul actoricesc, de data asta. Evident, nu lipsesc nici prejudecățile despre polițiști. Personajul său, Denzel, le bifează aproape pe toate. În producția regizată de Vali Dobrogeanu (cel care a scris și scenariul de la Haita de acțiune), Matei e pus în mult mai multe situații comice față de cele din Teambuilding.

Îl veți vedea pe Matei Dima așa cum nu l-ați mai văzut până acum, într-o serie de ipostaze de râs și de plâns, cu tot felul de obsesii, personajul crezând despre sine că este un super-erou. Una din piesele de rezistență din recuzita polițistului de la Rutieră care vrea să prindă spărgătorii de case de pariuri este un pistol în formă de dildo.

ADVERTISEMENT

Cascadorii, droguri și scene de nuditate în filmul Haita de acțiune. Alex Bogdan și Iancu Sterp apar complet dezbrăcați

Filmul „Haita de acțiune” oferă, spre deosebire de Teambuilding, multă acțiune, combinată cu porții și mai serioase de râs. Filmul amestecă perfect aventura cu comedia. Cuprinde și câteva cascadorii demne de remarcat…

Doar că, dacă ar fi să dăm un minus, am putea spune că unele dintre secvențele de acțiune sunt un pic cam lente pentru publicul obișnuit cu scenele de acțiune din filmele americane.

ADVERTISEMENT

În producția lui Dobrogeanu o să regăsim teme dintre cele mai moderne. Ba chiar, spre deosebire de Teambuilding, acest film depășește niște limite cu care publicul a fost obișnuit. Există suficiente scene interzise minorilor… Așadar, nu e un film destinat puritanilor!

Ca spoilere, putem să vă dezvăluim, în exclusivitate, câteva lucruri care vă vor convinge să-l vedeți. Iancu Sterp (polițistul Dinu) prizează, la un moment dat, cocaină, de pe sânii unei blonde focoase într-o cameră secretă a polițiștilor, acolo unde aceștia se ”relaxează” de obicei după turele lungi și… plictisitoare. Nu mai spunem că Alex Bogdan și Iancu Sterp apar în costumul lui Adam în film. Așa că… aviz amatorilor!

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu, Anca Dumitra și Anca Dinicu fac tot filmul ca jocuri actoricești

De remarcat, de departe, în acest film sunt actorii Mugur Mihăescu (Garcea, în rolul tatălui lui Denzel), Anca Dumitra (temuta doamnă Avramescu, un personaj negativ prin excelență, una din scorpiile producției de care te vei îndrăgosti pe loc), dar și Anca Dinicu. ”Gina Felea” e o polițistă atrasă de femei!

ADVERTISEMENT

Cele mai importante atracții sunt, însă, de departe, Elena Chiriac și Antonia. Antonia este polițista bună a echipei lui Denzel, în rolul Olimpiei, în timp ce Elena Chiriac face parte din tabăra infracțională pe care oamenii legii vor să îi pună cu botul pe labe.

Producția pune pe masă și tema rasismului, redată prin prezența personajului Aurel, de etnie rromă, jucat de Vlad Brumaru. Actorul este și el una din revelațiile acestei comedii-acțiune. Cel mai discriminat personaj este și cel mai cerebral dintre polițiști, însă, odată intrat în anturajul lui Denzel, acesta va fi repede corupt de echipa ”nebună”.

Ce puncte slabe are, totuși, filmul Haita de acțiune

Să recapitulăm punctele forte, față de Teambuilding! 1. Felul în care joacă Mugur Mihăescu, Anca Dumitra și Vlad Brumaru ridică foarte mult nivelul producției. 2. Glumele nesărate făcute în secția de poliție (cu tot limbajul trivial de rigoare) plus cele de pe patul de spital unde sunt ”cazați” oamenii legii după o trântă cu șmecherii Bucureștiului. Bonus: Antonia și Elena Chiriac păruindu-se.

Punctele slabe: același Matei Dima care joacă rolul prostului de serviciu și care întotdeauna reușește să găsească, prin stângăciile sale, soluții pentru rezolvarea problemelor.

Apoi, deja un clișeu, însă binevenit pentru publicul de la noi, este faptul că s-a apelat la o altă manea cunoscută într-o scenă destul de importantă. Maneaua sună chiar în primele minute ale filmului. Vă lăsăm să descoperiți singuri despre ce manea e vorba și ce personaj e nevoit să o cânte!

Mai sunt multe de spus despre filmul Haita de acțiune, unul destul de reușit, în primul rând pentru că și-a propus să spargă niște tipare, să surprindă niște mentalități bine înrădăcinate, însă vă lăsăm să descoperiți restul surprizelor mergând la cinema!

Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu,...
Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu, în costum de baie
Anunțul la care nimeni nu se aștepta, după ce a fost acuzată de...
Anunțul la care nimeni nu se aștepta, după ce a fost acuzată de infidelitate de 3 ori în ultimul an
Planor prăbuşit lângă Aerodromul Ineu, din Bihor. Pilotul, un bărbat de 40 de...
Planor prăbuşit lângă Aerodromul Ineu, din Bihor. Pilotul, un bărbat de 40 de ani, nu a avut nicio şansă: a murit pe loc
Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital! Ce...
Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital! Ce a păţit, în închisoare, cel supranumit Împăratul
Andreea Bălan îi dă fatala lui George Burcea! Dar să vezi cu ce
Andreea Bălan îi dă fatala lui George Burcea! Dar să vezi cu ce
Top 10 reguli pe care trebuie să le respecți, ca să te înțelegi...
Top 10 reguli pe care trebuie să le respecți, ca să te înțelegi cu soacra
|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă...
|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă ca să-și plătească avocatul. „Aproape fiecare profesor are o a doua slujbă”
Un român a bătut atât de rău doi polițiști elvețieni, încât unul și-a...
Un român a bătut atât de rău doi polițiști elvețieni, încât unul și-a dat demisia, traumatizat: „Auzeam cum trosneau oasele”
Şerban Copoţ şi magicianul Robert Tudor şi-au împărţit pumni şi picioare sub privirile...
Şerban Copoţ şi magicianul Robert Tudor şi-au împărţit pumni şi picioare sub privirile consternate ale colegilor! Nu e glumă şi nici un moment regizat în scopul creşterii audienţei
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară...
Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară cocktailurile | GALERIE FOTO
BANCNOTELE care vor fi retrase din circulație! Anunțul a fost făcut chiar acum:...
BANCNOTELE care vor fi retrase din circulație! Anunțul a fost făcut chiar acum: Acesta este drumul
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!