Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Budescu, out de la Petrolul! Anunțul oficial. Update exclusiv

Constantin Budescu a plecat oficial de la Petrolul după scandalul iscat la finalul partidei cu FC Voluntari, scor 0-2 în a treia etapă din SuperLiga.
02.08.2023 | 11:40
Budescu out de la Petrolul Anuntul oficial Update exclusiv
Constantin Budescu a plecat oficial de la Petrolul Ploiești. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
02-08-2023
08:46

Petrolul a anunțat oficial despărțirea de Constantin Budescu

Constantin Budescu s-a despărțit oficial de Petrolul Ploiești, după scandalul de la finalul meciului pierdut de „lupii galbeni” cu FC Voluntari, scor 0-2 în a treia etapă a SuperLigii. Plecarea fotbalistului de 34 de ani a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK încă de marți.

„FC Petrolul Ploiesti și jucătorul Constantin Budescu au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.

Revenit în vara anului trecut la Petrolul, club la care își făcuse junioratul și evoluase până în 2011, Budescu (34 de ani) a bifat 20 de prezențe și 3 goluri marcate în tricoul echipei noastre pe parcursul stagiunii 2022-2023, jucând, de asemenea, în toate cele trei partide din debutul actualei ediții de campionat.

Mulțumim, Constantin Budescu, și mult succes în continuare!”, a fost anunțul făcut de Petrolul Ploiești pe pagina oficială de Facebook.

 

După o evoluție foarte slabă, Petrolul a pierdut partida cu FC Voluntari de pe teren propriu din etapa 3 a SuperLigii, iar apele s-au învolburat rău la echipa prahoveană, care nu a acumulta în debutul sezonului decât două puncte.

Constantin Budescu și-a reziliat contractul cu Petrolul după scandalul de la meciul cu FC Voluntari

Apele s-au învolburat rău la Petrolul după eșecul cu FC Voluntari, iar cel care a inflamat și mai mult situația a fost jucătorul-vedetă Constantin Budescu. Supărat că a fost schimbat de antrenorul Florin Pârvu în repriza secundă, el a a vut o ieșire nervoasă la finalul jocului și a amenințat cu plecarea.

ADVERTISEMENT

Ceea ce se va și întâmpla. Marți dimineață, Budescu a avut o discuție cu antrenorul „lupilor galbeni”, în urma căreia s-a ajuns la concluzia că cel mai bine pentru cele două părți este să se ajungă la o despărțire. Informația a fost prezentată în exclusivitate în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„O informație de ultimă oră, o exclusivitate marca Fanatik… Budescu reziliază azi cu Petrolul Ploiești. S-a dus dimineață la antrenor, a avut o discuție cu Florin Pârvu și i-a spus clar că vrea să plece.

ADVERTISEMENT

Nu s-au semnat actele, ca să fie știrea, cum să spun… la virgulă, ca să fim riguroși… Nu s-au semnat încă actele de reziliere, dar informația este că astăzi Budescu va rezilia cu Petrolul și va pleca de la echipă după incidentul care a avut loc aseară”, a anunțat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

„E o normalitate și asta. După declarațiile de aseară, e o normalitate. Nu știam cine va pleca, Budescu sau antrenorul… Dar nu pot conviețui doi oameni după ce s-a întâmplat”, a comentat jurnalistul Andrei Vochin plecarea lui Budescu de la Petrolul.

ADVERTISEMENT

„În momentul când joci doar ca să spui că joci, nu mai depui efort, e foarte greu să faci față. Într-adevăr, Budescu e un jucător extraordinar, are niște calităși extraordinare, dar în momentul în care nu-ți mai place să joci și o faci doar ca s-o faci, e greu.

M-am uitat la niște poze, am văzut că a făcut o burtică drăguță… Mă concurează. E greu, și la anii pe care îi are, mai ales dacă a câștigat și acei bani, e greu să mai joci fotbal.

ADVERTISEMENT

Dacă mai vrea să joace, să încerce să se antreneze cum trebuie și să respecte programul echipei. Dacă nu, să se lase. Mai bine iese cu pălăria ridicată decât să iasă că nu mai poate. E urât!”, a analizat și Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA veste plecării lui Budescu de la Petrolul.

Urmăriți emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE numai pe homepage-ul FANATIK.RO pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din sportul românesc. Aveți posibilitatea apoi să o revedeți și în premieră în aceeași zi, de la 17:30, pe contul nostru de YouTube sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Budescu PLEACA de la Petrolul

ADVERTISEMENT