Sport

Petrolul – FC Voluntari 0-2, în etapa 3 din SuperLiga. Final de meci dezastruos pentru „lupii galbeni”

Petrolul a avut un final de meci dezastruos cu FC Voluntari. Eliminare și două goluri încasate în decurs de doar două minute.
31.07.2023 | 20:11
Petrolul  FC Voluntari 02 in etapa 3 din SuperLiga Final de meci dezastruos pentru lupii galbeni
Petrolul - FC Voluntari live stream ora 18:30 în etapa 3 din SuperLiga. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
31-07-2023
15:30

Petrolul - FC Voluntari 0-2

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 90+6: Final de meci pe „Ilie Oană”. 

Min. 76: GOOOL, FC VOLUNTARI! Adam Nemec marchează și el!

Min. 75: GOOOL, FC VOLUNTARI! Garutti, eliminat, iar la faza următoare Boboc marchează pentru Voluntari.

Min. 57: Doru Andrei șutează periculos de la marginea careului, iar mingea este deviată în corner. 

Min. 44: Doua greșește din nou și trimite direct la Adam Nemec. Atacantul lui FC Voluntari a șutat de la jumătatea terenului, după ce l-a văzut ieșit pe Zima. Mingea trece pe lângă poartă. 

Min. 41: Ocazie mare de gol pentru FC Voluntari. Doua este depășit de Doru Andrei, care trimite spre poartă cu o lovitură de cap. Zima respinge în corner. 

Min. 37: Mingea aterizează pe bara porții lui Zima în urma unui corner. Ulterior, portarul „lupilor galbeni” reține balonul după execuția modestă a lui Vadim Rață. 

Min. 32: Valentin Țicu ratează contactul cu mingea din fața porții, iar Petrolul Ploiești ratează o ocazie uriașă. 

Min. 10: Adam Nemec șutează de la marginea careului, dar mingea trece mult peste țintă. 

Min. 1 – A început meciul!

31-07-2023
14:25

Echipele de start din Petrolul - FC Voluntari

Au fost anunțate echipele de start din Petrolul – FC Voluntari, meci care va începe la ora 18:30:

  • Petrolul: Zima – Papp, Seto, Garutti – Doua, Budescu, Jair, Țicu (cpt.) – Musi, Petrovic, Grozav; Rezerve: Eșanu – Dumitriu, Purtic, Justiniano, Meijers, Mitrov, G. Rădulescu, Hanca, Irobiso; Antrenor: Florin Pîrvu
  • FC Voluntari: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaș (cpt.) – Boboc, Rață, Crepulja, D. Andrei, Aliji – Nemec, Merloi; Rezerve: J. Fernandez – Paz, Voican, Cocian, I. Andres, Al. Munteanu, Marcelo Lopes, Dumiter, Florea; Antrenor: Ilie Poenaru

Meciul Petrolul – FC Voluntari are loc luni, 31 iulie, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 3-a din SuperLiga. Prahovenii se pot socoti campionii ghinionului după primele două etape, deoarece în fiecare meci au ratat victoria, din penalty, în ultimele minute, acasă cu U Cluj și la Botoșani. FC Voluntari a învins acasă pe FC Botoșani și a pierdut la Ovidiu, cu Farul, cu 4-1, gazdele marcând trei goluri din lovituri de la 11 metri.

Unde se joacă meciul Petrolul – FC Voluntari

Întâlnirea Petrolul – FC Voluntari se dispută luni, 31 iulie, de la ora 18:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 3-a din SuperLiga. Petrolul putea avea acum maxim de puncte, dacă nu rata în fiecare meci un penalty pe final, tocmai prin jucătorii exponențiali, Budescu și Grozav, iar fanii sunt destul de iritați de această situație, mai ales că jocul echipei nu a fost deloc rău.

ADVERTISEMENT

Acum suporterii lupilor galbeni așteaptă primul succes din acest sezon, mai ales că după plecarea lui Liviu Ciobotariu de pe banca tehnică ilfovenii par mult mai vulnerabili ca în trecut. Deși e o periodă în care lumea pleacă masiv în concedii sau în vacanțe cu copiii se speră ca măcar 4-5000 de spectatori să fie alături de Florin Pârvu și băieții lui la acest meci.

Cine transmite la TV partida Petrolul – FC Voluntari

Partida Petrolul – FC Voluntari se joacă luni,31 iulie, de la ora 18;30, pe pe stadionul Ilie Oană din Ploiești,  în etapa a 3-a din SuperLiga și va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrînd pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploiești luni, 31 iulie, se schimbă boierul afară după canicula din weekend. În sensul în care luni va fi o zi ploioasă, vor cădea precipitații frecvent pe parcursul zilei iar temperatura maximă nu va trece de 27 de grade. Probabil că la ora meciului va mai scădea cu două-trei grade. Problema este că gazonul stadionului Ilie Oană nu arată excelent și o ploaie ar îngreuna și mai mult suprafața de joc. Bucureșteanul Bogdan Dumitrache conduce acest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Petrolul – FC Voluntari

Petrolul putea avea maxim de puncte acum dacă Budescu în prima etapă și Grozav în a doua ar fi transformat loviturile de pedeapsă acordate. Prahovenii sunt deciși să obțină prima victorie în fața celor de la FC Voluntari, mai ales că, excpetându-l pe absentul de aproape un an Marian Huja toți ceilalți jucători sunt în perfectă stare fizică.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari pare o echipă mult mai vulnerabilă decât sezonul trecut, când pe bancă era Liviu Ciobotariu. Probleme de lot nu sunt atât de mari, doar mijlocașul islandez Sigurjonsson este incert, cu șanse mici de a putea fi recuperat la timp. Au apărut probleme financiare la o echipâ care multă vreme s-a menținut perfect la acest capitol și dacă ele vor persisita s-ar putea ca situația să se cimplice.

Cote la pariuri la jocul Petrolul – FC Voluntari

Foarte echilibrat se anunță din punctul de vedere al bookmakerilor meciul de la Ploiești. Cota Petrolului la victorie este una într-adevăr excelentă, nu mai puțin de 2,50 iar un succes al ilfovenilor nu este departe ca și cotă, 3,00. Șansă dublă 1X are cotă 1,40 iar șansă dublă X2 cotă 1,50. Un gol al prahovenilor este egal cu 1,40, unul al oaspeților cu 1,45.

ADVERTISEMENT

Sunt trei meciuri jucate la Ploiești și atenție Petrolul nu a reușit să învingâ niciodată acasă echipa ilfoveană! Avem singurul egal consemnat în 2015, 1-1, un an mai târziu FC Voluntari învingând cu 2-1. Ultimul meci direct a fost sezonul trecut, golul din penalty al lui Daniel Florea în minutul 90 aducând succesul celor de la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT