Life

Bursucu ”dă din casă”. Cum se înțelege cu soția lui. Ce spune despre un nou copil

Bursucu a oferit detalii despre familia sa. Cât de bine se înțelege cu soția lui, Andreea, și ce spune despre un nou copil.
16.01.2024 | 00:24
Bursucu da din casa Cum se intelege cu sotia lui Ce spune despre un nou copil
Bursucu s-a căsătorit anul trecut cu partenera sa, după 11 ani de relație. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bursucu a vorbit despre familia sa. În cadrul unui interviu, prezentatorul emisiunii ”Roata Norocului” a oferit detalii interesante despre relația dintre el și soția sa, Andreea, cu care și-a unit destinele anul trecut, dar și dacă își mai doresc să fie părinți.

Cât de strânsă este relația dintre Bursucu și soția sa

Bursucu, pe numele din buletin Adrian Cristea, este mai mereu prezent în lumina reflectoarelor, iar atunci când stă departe de platoul de televiziune de la Kanal D se află alături de familia sa. Moderatorul a dezvăluit cât de bine se înțelege cu partenera sa de viață, dar și dacă mai vrea să fie tată.

ADVERTISEMENT

Adrian Cristea formează de 11 ani un cuplu cu Andreea, dar abia anul trecut au mers în fața altarului. Cei doi au avut o nuntă fastuoasă, cu invitați deosebiți, din lumea mondenă. De curând, s-au întors dintr-o vacanță, unde au petrecut timp prețios împreună.

Întrebat dacă vacanța recentă a schimbat dinamica mariajului, Bursucu a răspuns: ”Nu s-a schimbat nimic, avem deja 11 ani de relatie. In vacanta asta ne-am bucurat de noi, dar asta facem in fiecare vacanta petrecuta impreuna”, a spus prezentatorul pentru ciao.ro

ADVERTISEMENT

De asemenea, întrebat și dacă mezina familiei, Anays, cere un frățior sau o altă surioară, Bursucu a negat. În același timp, a adăugat ironic faptul că Anays face deja cât trei copii, iar fiica mai mare cât doi, fiind mai înțeleaptă datorită vârstei.

”Nu, are deja o surioara mai mare si stie ca este suficient, mai ales ca ea face cat trei copii, iar Alessia face cat doi, pentru ca a mai crescut si a devenit mai inteleapta. 🙂 Deci avem in total “cinci” copii, trei caini, o pisica si o broasca testoasa, nu ne mai trebuie nimic”, a mai explicat Bursucu.

ADVERTISEMENT

Bursucu, tată de două fete. Ce spune despre ele

Anays este fiica biologică a lui Bursucu, iar Alessia este fiica soției lui dintr-o relație anterioară. În pofida situației, prezentatorul și-a împărtășit mereu iubirea de tată în mod egal. De altfel, într-un alt interviu, a recunoscut că Alessia l-a învățat ce înseamnă răbdarea.

”Pe mine, cea mare m-a învățat ce înseamnă răbdarea, ce înseamnă să ai răbdare, ce înseamnă să ai nervii aia mari in momentele cand iți vine să îi arunci pe geam. Așa este, copilul te duce de la agonie la extaz și în momentul când te enervează atât de tare și ți-a tras un zâmbet și tu ești tot încordat, te gândești dar ce fac eu, de ce mă enervez…

ADVERTISEMENT

Băi, a zâmbit și râzi și tu în secunda doi. Trecerea asta nu o susțin decât atunci când devii părinte”, a mai precizat prezentatorul de la Kanal D, fiind invitat la un moment dat în emisiunea online, Wownews.

ADVERTISEMENT