News

Cadavre “extraterestre” vechi de 1000 de ani, prezentate la Congresul din Mexic: “Nu fac parte din evoluția lumii noastre”

Descoperirea oamenilor de știință a stârnit un val de reacții. Ce au stabilit cercetările experților: „Nu suntem singuri”
13.09.2023 | 22:47
Cadavre extraterestre vechi de 1000 de ani prezentate la Congresul din Mexic Nu fac parte din evolutia lumii noastre
Cadavre “extraterestre” vechi de 1000 de ani. Colaj Fanatik/ Foto: Captura Twitter
ADVERTISEMENT

Cadavre “extraterestre” vechi de 1000 de ani au fost prezentate la Congresul din Mexic, un eveniment de amploare organizat recent. Descoperirea a stârnit un val de reacții, având în vedere afirmațiilor oamenilor de știință.

Cadavre “extraterestre” vechi de 1000 de ani, prezentate la Congresul din Mexic

Este vorba de două cadavre care ar fi vechi de 1000 de ani și al căror ADN este „necunoscut” în proporție de 30 la sută. Specimenele respective au fost dezvăluite de experți, în cadrul Congresului.

ADVERTISEMENT

Potrivit jurnalistului și omului de știință Jaime Maussan, cadavrele „extraterestre” au fost supuse cercetărilor de către specialiștii Universității Naționale Autonome din Mexic. S-a stabilit că trupurile ar avea 1000 de ani, în urma analizelor prin extragere ADN și datare cu radiocarbon.

Corpurile au fost expuse în cutii de sticlă, pentru a fi văzute de public. Conform experților, acestea au fost găsite din Cusco, Peru. Spre surprinderea tuturor, oamenii de știință au dezvăluit, sub jurământ, că respectivele cadavre „nu fac parte din evoluția lumii noastre”.

ADVERTISEMENT

„Aceste exemplare nu fac parte din evoluția lumii noastre. Nu sunt ființe care au fost găsite după o epavă OZN. Au fost găsite în minele de diatomee (alge) și au fost ulterior fosilizate”, a declarat Jaime Maussan.

Specimenele au câte trei degete la mâini și la picioare

Jurnalistul și omul de știință a mai spus că ADN-ul extras a fost comparat cu alte mostre. Concluzia cercetătorilor este că mai mult de 30 la sută din ADN-ul cadavrelor este într-adevăr necunoscut.

ADVERTISEMENT

Nu suntem singuri în vastul univers, trebuie să acceptăm această realitate”, a adăugat Jaime Maussan cu privire la descoperire, în cadrul evenimentului, notează Euronews.com.

Mai mult, cele două specimene mumificate ar avea câte trei degete la mâini și la picioare. De asemenea, tot în cadrul audierii au fost expuse radiografii ale cadavrelor. Conform experților, unul dintre ele ar avea „ouă” în interior și anumite implanturi din metale.

ADVERTISEMENT

La Congresul desfășurat în Mexic au fost prezenți foarte mulți cercetători, precum Ryan Graves, cel care conduce organizația „Americans for Safe Aerospace” și fost pilot al Marinei americane.

 

ADVERTISEMENT
Tags: