Life

Cadou surpriză pentru fiul lui Theo Rose și Anghel Damian. Ce a primit Sasha de la bunica sa

Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a primit deja un cadou surpriză din partea bunicii sale. Despre ce este vorba? Artista a fost super încântată.
15.06.2023 | 09:02
Cadou surpriza pentru fiul lui Theo Rose si Anghel Damian Ce a primit Sasha de la bunica sa
Cadou surpriză pentru fiul lui Theo Rose și Anghel Damian. Sursă foto: Instagram, captură Pro tv / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian au avut parte de o reală surpriză. Se pare că fiul celor doi, Sasha, a primit deja un cadou surpriză din partea bunicii sale. Ce i-a oferit mama regizorului? Artista a fost și ea impresionată.

Theo Rose și Anghel Damian, în culmea fericirii

Theo Rose a născut miercuri, 14 iunie. Artista, dar și partenerul ei, Anghel Damian, sunt în culmea fericirii. La fel sunt și ceilalți membri ai familiei care l-au așteptat cu nerăbdare pe Sasha să vină pe lume.

ADVERTISEMENT

Artista a oferit și primul interviu după ce a devenit mamă pentru prima oară. Aceasta spune că este extrem de fericită și că a născut un băiețel perfect sănătos. Ora nașterii a fost 9.17, iar artista a născut prin cezariană.

Deși s-a pregătit în ultimele luni de zile pentru o naștere naturală, se pare că medicii i-au recomandat cezariana. Aceasta ar fi fost mai benefică pentru cel mic, drept urmare, Theo Rose a respectat decizia specialiștilor.

ADVERTISEMENT

Sasha are 54 de centimetri și 3,8 kilograme. Artista spune că are ochii lui Anghel Damian și este de asemenea destul de înalt. Mai mult de atât, ea a dezvăluit că nașterea a fost cu mult mai ușoară decât s-ar fi așteptat, iar la fel și întreaga sarcină.

Ce cadou a primit Sasha de la bunica sa

Printre altele, în primul său interviu acordat la Pro Tv, aceasta a vorbit și despre cadoul surpriză primit de Sasha. Se pare că mama lui Anghel Damian s-a pregătit din timp și a decis să îi ofere nepotului său ceva aparte.

ADVERTISEMENT

Bunica i-a oferit lui Sasha o pietricica din Africa de Sud. Nu este vorba despre o simplă piatră, ci de una prețioasă care poartă noroc. De asemenea, piatra are și rolul de a-l proteja pe cel mic, după cum a mai spus Theo Rose.

„Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sasha, un cadou. Am primit o pietricică din Africa de Sud, o piatră prețioasă, ea știe că face acolo niște research-uri pentru animațiile pe care filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze”, a dezvăluit artista.

ADVERTISEMENT

Menționăm că pe tot parcursul sarcinii, Theo Rose i-a ținut pe fanii ei la curent constant. Aceasta a vorbit despre cum se simte, dar și despre activitățile pe care le-a tot avut în ultimele nouă luni de zile. 

ADVERTISEMENT
Tags: