Sport

Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit cu Zinedine Zidane și fostul Rege al Spaniei, Juan Carlos! Unde s-au văzut cei trei!

25.11.2018 | 22:34
Calin Popescu Tariceanu sa intalnit cu Zinedine Zidane si fostul Rege al Spaniei Juan Carlos Unde sau vazut cei trei
ADVERTISEMENT

Călin Popescu Tăriceanu a avut colegi de lux cu care a urmărit Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi. Președintele Senatului s-a fotografiat cu fostul antrenor al lui Real Madrid, legendarul Zinedine Zidane. Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent în Emiratele Arabe Unite pentru a vedea ultima cursă a sezonului pe circuitul Yas Marina. Tot aici oficialul român s-a întânit și cu fostul Rege al Spaniei, Juan Carlos.

După cursă, Tăriceanu a vrut să împartă experiența de pe circuitul din Abu Dhabi cu urmăritorii săi de pe Facebook și a postat pozele cu cei doi. „Astăzi la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi am avut prilejul de a mă întâlni cu fostul rege al Spaniei, Juan Carlos“ și „alături de Zinedine Zidane, unul dintre cei mai buni fotbaliști, la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi“, sunt mesajele care însoțesc fotografiile de pe facebook ale președintelui Senatului României. În poză, alături de fostul rege al Spaniei, Tăriceanu a avut o ținută inedită, pantaloni de culoare roșie.

ADVERTISEMENT

Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit cu Zinedine Zidane și fostul Rege al Spaniei, Juan Carlos! Șeful Senatului a savurat victoria lui Lewis Hamilton

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu a onorat invitația la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului și a preferat să meargă în Emiratele Arabe Unite. Acolo, oficialul român a asistat la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, cursă la care Lewis Hamilton a dat o nouă reprezentație, câștigând a unsprezecea cursă din acest sezon.

Fostul Rege al Spaniei, Juan Carlos și Călin Popescu Tăriceanu

Lewis Hamilton este campion mondial anul acesta, cursa din Emiratele Arabe Unite fiind ultima din calendar. Hamilton a câștigat și are 5 titluri de campion mondial, fiind la egalitate cu Juan Emanuel Fangio. Doar Michael Schumacher are mai multe titluri. Germanul a ieșit de 7 ori campion mondial.

ADVERTISEMENT
  • 5 titluri de campion mondial are Lewis Hamilton în carieră