Life

„Cam în genul ăsta a fost împăcarea”. Cele două vedete din România formează din nou un cuplu

Anul 2024 a debutat cu o nouă împăcare în showbiz! Modul inedit în care cei doi îndrăgostiți au dat vestea cea mare. Fanii s-au bucurat!
15.01.2024 | 21:40
Cam in genul asta a fost impacarea Cele doua vedete din Romania formeaza din nou un cuplu
Viviana Sposub și George Burcea au mai dat o șansă relației lor. Sursa foto: instagram/colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Anul 2024 a venit cu o împăcare pentru un cuplu de vedete de la noi! Viviana Sposub și George Burcea au revenit la sentimente mai bune și formează din nou un cuplu. În prezent, cei doi amorezi se află în America, acolo unde actorul a decis să se stabilească de câteva luni. Pe rețelele de socializare, Viviana le-a arătat fanilor cum a decurs împăcarea lor!

Viviana Sposub și George Burcea formează iar un cuplu

În vara lui 2023 s-au despărțit și părea că separarea este una definitivă! Cu toate acestea, iubirea a fost mult mai mare și a învins în cazul lor. George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, s-a împăcat cu Viviana Sposub. Ambii au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste, iar acum sunt de nedespărțit.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” nu a mai stat pe gânduri și a plecat în SUA, pentru a fi alături de George Burcea. Pe rețelele de socializare, Viviana Sposub a confirmat împăcarea cu actorul, ba chiar le-a detaliat prietenilor virtuali cum a avut loc reîmpăcarea.

Cei doi locuiesc în SUA

„Cam în genul ăsta a fost împăcarea”, a scris fosta asistentă tv în dreptul clipului în care apare alături de George Burcea. Actorul o sărută pătimaș pe brunetă, în timp ce o ia în brațe. De data aceasta, se pare că relația merge ca pe roate.

ADVERTISEMENT

Ca deobicei, fanii i-au felicitat pentru alegerea făcută, fiind extrem de bucuroși că cei doi au reluat relația. „Nu se putea altfel. Sunteți predestinați”, „Vă mulțumesc pentru tot! Mi-e dor de voi”, „Cei mai frumoși. Așa să fiți mereu, unul lângă celălalt. Și mai ales să nu aruncați la gunoi ce puteți repara. Felicitări”, „Frumușeilor”, au fost o parte dintre comentariile pe care internauții le-au transmis Vivianei și lui George.

Actorul a suferit după separarea de brunetă

Apropiații lor mărturiseau că George Burcea a suferit enorm când Viviana Sposub i-a dat papucii. La vremea respectivă, ea i-ar fi spus că nu-l mai iubește și că nu-și dorește să mai continue relația cu el.

ADVERTISEMENT

I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau și în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei.”, conform Cancan.ro. 

Cât timp au stat despărțiți, Viviana Sposub și Burcea au făcut un pact, iar actorul a fost nevoit să-l respecte cu sfințenie. După o poveste de iubire care a durat 3 ani, fosta asistentă anunța că s-a separat de actor.

ADVERTISEMENT

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost mesajul transmis de Viviana Sposub pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT