Life

Ce făcea George Burcea pe când încerca să se împace cu Viviana Sposub! A ajuns chiar postul la care e angajată Andreea Bălan

Ce făcea George Burcea în timp ce încerca să o convingă pe Viviana Sposub să-i mai dea o șansă. A ajuns la postul unde lucrează fosta soție.
27.10.2023 | 19:01
Ce facea George Burcea pe cand incerca sa se impace cu Viviana Sposub A ajuns chiar postul la care e angajata Andreea Balan
Ce făcea George Burcea în timp ce încerca să salveze relația cu Viviana Sposub. Sursa foto: cola Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

În timp ce încerca să o convingă pe Viviana Sposub să-i mai dea o șansă, George Burcea nu stătea degeaba. Înainte să plece în America, a ajuns chiar la postul de televiziune unde lucrează fosta lui soție.

Cu ce se ocupa George Burcea în timp ce încerca să se împace cu Viviana Sposub

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub a ajuns la final, iar de data aceasta totul pare să fie definitiv. Cei doi au pus punct relației vara acesta, anunțul oficial fiind făcut de fosta concurentă de la Bravo, ai stil!. 

ADVERTISEMENT

Ulterior, și-au mai dat o șansă, însă lucrurile nu au mers deloc bine. Astfel că inevitabilul s-a produs. George Burcea a plecat de unul singur în America, acolo unde încearcă să-și facă o carieră, în timp ce Viviana Sposub a rămas în țară.

Dar nici înainte de a părăsi România, George Burcea nu a stat degeaba. Actorul a ajuns chiar la postul de televiziune la care lucrează fosta lui soție, Andreea Bălan. El a apărut în serialul Bravo, tată! de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Producția îi are ca protagoniști pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați care provin din medii diferite, însă sunt uniți de faptul că au copii care merg la aceeași grădiniță.

George Burcea: „Am primit cu bucurie propunerea”

George Burcea, care recent s-a despărțit de Viviana Sposub, a mărturisit că a fost o reală plăcere pentru el să joace în serial, căci s-a regăsit în poveste. Amintim că el și Andreea Bălan au împreună două fetițe, iar micuțele l-au însoțit la filmări.

ADVERTISEMENT

„Am primit cu bucurie propunerea de a juca în Bravo, tată!, pentru că este un serial care expune realitatea tăticilor și, automat, a familiilor din România. Cu siguranță, mulți tătici se vor regăsi în personajele noastre. Copiii leagă prietenii între părinți, de îndată ce fac primul pas către grădiniță sau școală.

Automat, îți faci și tu, ca părinte, noi amici sau prieteni. Îmi plac proiectele în care joc alături de colegi actori pe care îi știu, iar din distribuție îi știam pe toti, jucasem alături de ei și mi-a fost ușor să mă alătur poveștii și atmosferei de pe set.

ADVERTISEMENT

Într-o zi, am mers la filmare cu fetițele mele, iar Fodor, Vârciu, Pavel și Natanticu erau îmbrăcați în supereroi. Fetițele au început să țipe de bucurie, crezând că au venit animatorii și că este o petrecere acolo”, a spus George Burcea despre proiectul la care lucra în timp ce trecea prin despărțirea de Viviana Sposub.

Cât despre personajul jucat, acesta i-a dat câteva bătăi de cap lui Liviu Vârciu. „Cred că personajul meu a fost unul dintre cele care l-au pus într-o ipostază stânjenitoare pe Mario, tăticul jucat de Liviu Vârciu, care nu prea își dorește să se dezvolte prin yoga, dar care este obligat să o facă, iar ce s-a întâmplat pe set veți afla doar urmărind serialul. Ăștia suntem, atâta putem!”, a mai spus George Burcea, conform libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT