Life

Viviana Sposub s-a întors la George Burcea. Ce a convins-o pe vedetă să îi mai dea o șansă actorului

Viviana Sposub și George Burcea au revenit la sentimente mai bune. Cei doi au confirmat în fața tuturor că formează, din nou, un cuplu
07.01.2024 | 18:57
Viviana Sposub sa intors la George Burcea Ce a convinso pe vedeta sa ii mai dea o sansa actorului
Viviana Sposub și George Burcea sunt din nou împreună. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea au avut o relație cu bune și cu rele, așa cum se întâmplă în majoritatea cuplurilor. La un moment dat, după ce s-au întors din Statele Unite ale Americi, cei doi au decis să se despartă, Viviana fiind cea care le-a dat vestea fanilor. Acum, lucrurile au revenit la normal, iar șatena și actorul sunt din nou împreună.

Viviana Sposub a dat o nouă șansă relației cu George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când au anunțat că formează un cuplu. Relația dintre ei a fost una intensă și aproape că nu ratau nicio ocazie pentru a-și arăta dragostea unul față de celălalt.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, după succesul pe care l-a avut cu rolul din serialul ”Wednesday”, George Burcea a fost nevoit să petreacă mult timp peste Ocean. Acesta nu a plecat singur în Statele Unite ale Americii, ci a mers împreună cu frumoasa lui iubită.

Timpul petrecut acolo a fost unul extraordinat pentru amândoi. Actorul a avut diverse proiecte adiacente serialului în care a jucat, iar Viviana a încercat să găsească și ea o oportunitate pentru a se afirma.

ADVERTISEMENT

Din păcate, după câteva luni, cei doi au fost nevoiți să revină în țară. Acela a fost și momentul în care s-a produs ruptura. Nici nu a ajuns bine în România, că Viviana Sposub a ales să fie transparentă cu fanii ei și să recunoască ce se întâmplă cu ea și George.

Actorul și iubita lui nu pot sta separați prea mult timp

Atunci, frumoasa șatenă a spus că s-a despărțit de actor. Ba mai mult, declara că a fost o decizie pe care au luat-o de comun acord. Viviana a apucat să se mute singură într-un apartament, semn că voia o viață cât mai departe de actor.

ADVERTISEMENT

Sfârșitul anului 2023 și începutul anului 2024 a găsit-o pe Viviana cu sentimente mai bune față de fostul iubit. Vedeta și George Burcea s-au împăcat, spre uimirea tuturor. Deși a mai postat imagini sau filmări în compania lui, fanilor le-a fost greu să își dea seama despre cine este vorba.

Acum, însă, totul este oficial. Vestea a fost dată chiar de Viviana Sposub pe conturile de socializare. Acolo, aceasta a postat un videoclip alături de George Burcea și i-a anunțat pe toți că sunt din nou împreună.

ADVERTISEMENT

Fanii celor doi nu au pierdut timpul și au reacționat imediat cum au văzut postarea. Cu toții s-au bucurat pentru ei, mai ales că se vede din privirile lor că se iubesc și că au sentimente sincere unul pentru celălalt.

Pentru George Burcea se anunță o perioadă prolifică nu doar pe plan amoros, ci și pe plan profesional. Actorul trebuie să revină pe platourile de filmare ale celui de-al doilea sezon din ”Wednesday”, serialul produs de Netflix.

ADVERTISEMENT