Life

Camelia Șucu a realizat topul bărbaților din viața ei. Fostul soț, Dan Șucu, nu se află printre ei

Camelia Șucu a dezvăluit care este topul bărbaților din viața ei. Numele fostului ei soț, Dan Șucu, nu se află printre aceștia.
07.12.2022 | 13:58
Camelia Sucu a realizat topul barbatilor din viata ei Fostul sot Dan Sucu nu se afla printre ei
Dan Șucu lipsește din topul bărbaților din viața Cameliei Șucu, Sursa foto: Pro TV, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Camelia Șucu (57 de ani), fosta soție a lui Dan Șucu, a realizat topul bărbaților din viața ei, din care investitorul de la Imperiul Leilor lipsește. Cine au fost bărbații care au influențat-o pe afaceristă?

Camelia Șucu, topul bărbaților din viața ei

Femeia de afaceri a fost căsătorită cu Dan Șucu până în 2007, atunci când au decis să se despartă. În urma divorțului, Camelia Șucu a rămas cu o avere uriașă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a părăsit afacerea cu mobilă a soțului ei, iar Dan Șucu i-a oferit 40 de milioane de euro, echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă pe care îl dețineau cei doi.

Camelia Șucu este una dintre cele mai de succes femei de afaceri de la noi din țară, având o experiență de peste 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Afacerista a realizat topul bărbaților care au făcut parte din viața ei și au ajutat-o, însă fostul partener de viață nu se află printre ei.

Primul loc este ocupat de tatăl femeii de afaceri, care s-a stins din viață în urmă cu doi ani. Bărbatul i-a oferit multă iubire Cameliei Șucu, lucru pe care aceasta îl apreciază foarte mult.

ADVERTISEMENT

“Dacă ar fi să fac top trei bărbați care m-au influențat în viața aceasta, pe locul întâi ar fi tatăl meu! Știu că poate părea banal, dar nu.

Este cel mai frumos și cel mai valoros exemplu pe care l-am avut în viață ca bărbat, pentru felul în care a știu să exprime iubirea.

ADVERTISEMENT

Iubirea de tată, iubirea de părinte, atenția. Iubirea nu trebuie doar declarată, trebuie și manifestată.”, a declarat afacerista pentru click.ro.

Partenerii de afaceri ai Cameliei Șucu, pe următoarele două locuri în top

Pascuale Natuzzi, partenerul ei de afaceri, ocupă locul doi în topul realizat de fosta soție a lui Dan Șucu. Cei doi se cunosc de mult timp, de când Camelia Șucu se afla la început de drum în lumea afacerilor.

“În viața mea de om de afaceri, Pascuale e acea valoare în mediul de business pe care oricine și-ar dori să o întâlnească. Mă refer la loialitate aici, și nu la conturi în bancă. El face de 60 de ani acest business. (…)

De la el, am înțeles că, în mediul de afaceri între partenerii aflați distanță, nu trebuie neapărat contracte ferme, scrise, încrederea, fidelitatea și loialitatea sunt mai presus de orice!”, a mai declarat femeia de afaceri pentru sursa citată.

Pe locul al treilea al topului afaceristei se află Sir Richard Charles Nicholas Branson. În 2011, investitorul și filantropul britanic avea o avere estimată la 4,2 miliarde de dolari.

Camelia Șucu susține că are multe lucruri în comun cu Richard Branson, pe care l-a urmărit în conferințe, dar și în cărțile pe care le-a scris.

“Richard Brenson ar fi pe locul trei! L-aș pune aici pentru stilul nebunesc, creativ, care se aseamănă mult cu felul meu de a fi.

L-am urmărit în conferințe și în cărțile pe care le-a scris. Aceștia trei ar fi, dar am avut de învățat și am de învățat mereu de la bărbați.”, a explicat afacerista.

Fosta soție a lui Dan Șucu se bucură de o familie minunată. Împreună cu fostul partener de viață, Camelia Șucu are două fiice. Acestea i-au dăruit deja trei nepoți, două fetițe și un băiețel.

Camelia Șucu este proprietara companiilor ClassIN, Piața de Gros (Abundia) și Iconic Food&Wine.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată