Sport

Campania „Săptămâna Mărțișorului” la FC U Craiova 1948. Doamnele și domnișoarele vor avea acces liber pe stadion la meciul următor de pe „Ion Oblemenco”

Doamnele și domnișoarele vor avea acces gratuit la următorul meci de pe teren propriu al celor de la FC U Craiova 1948 cu ocazia Sărbătoarei Mărțișorului.
27.02.2023 | 16:46
Campania Saptamana Martisorului la FC U Craiova 1948 Doamnele si domnisoarele vor avea acces liber pe stadion la meciul urmator de pe Ion Oblemenco
FC U Craiova 1948 a pus în vânzare biletele la meciul cu FC Botoșani. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 se luptă de la distanță cu Sepsi pentru locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off. Oltenii au pus deja biletele în vânzare pentru meciul cu FC Botoșani, programat sâmbătă, 4 martie, de la ora 17:00 în etapa 29 din SuperLiga. Doamnele și domnișoarele vor avea intrare liberă cu datorită Campaniei „Săptămânii Mărțișorului”.

FC U Craiova 1948 a pus biletele în vânzare la meciul cu FC Botoșani. Doamnele și domnișoarele vor beneficia de acces gratuit

FC U Craiova 1948 încearcă să își prelungească seria impresionantă din campionat împotriva Chindiei Târgoviște, marți, 28 februarie, ora 18:00 în etapa intermediară cu numărul 28 din SuperLiga. Oltenii au nevoie de o susținere numeroasă în lupta pentru play-off, astfel le-a pregătit o surpriză suporterilor la următorul meci de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Echipa finanțată de Adrian Mititelu a pus deja în vânzare biletele pentru meciul împotriva celor de la FC Botoșani, care va avea loc pe „Ion Oblemenco”, iar cu ocazia Sărbătoarei Mărțișorului, doamnele și domnișoarele vor avea acces gratuit la Tribuna 2, Tribuna 1 sau Peluza Sud.

Anunțul a fost făcut de echipa olteană pe pagina oficială de Facebook. „Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu FC Botoșani, din data de 4 martie, ora 17:00, disputată pe Complex Sportiv Craiova.

ADVERTISEMENT

De Sărbătoarea Mărțișorului, doamnele și domnișoarele vor beneficia de intrare liberă la meciul de sâmbătă, fie la Tribuna 2, Tribuna 1 sau în Peluza Sud. Cele care doresc să participe trebuie să ridice tichetul de acces valabil pentru meci de la Magazinul Oficial al Clubului.

Campania „Săptămâna Mărțișorului” a ajuns la FC U Craiova 1948

„În cazul în care, la acest eveniment sportiv, vor exista manifestări, incidente sau alte activități repetate care contravin regulamentelor FRF, LPF și prevederilor Legii 4/2008, în special prevederilor prevăzute la art. 9, alin. 1 și 3, raportat la art. 20, art. 10 din legea menționată, cu precădere scandări xenofobe, rasiste, injurii și jigniri adresate oficialilor, se va acționa în consecință, în sensul evacuării persoanelor care încalcă aceste prevederi legale sau a sectorului respectiv”, este anunțul făcut pe pagina de Facebook a celor de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • VIP: 80 RON
  • Tribuna I: 30 RON
  • Tribuna II: 20 RON
  • Peluza Sud: 10 RON

Persoanele care doresc să asiste la meciul pentru play-off al celor de la FC U Craiova cu FC Botoșani își pot cumpăra bilete de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova, de la Magazinul Oficial al Clubului sau online.

bilet martisor fc u craiova
mostră bilet mărțișor FC U Craiova – FC Botoșani

De asemenea, copiii cu vârsta sub 12 ani inclusiv au accesul gratuit la Tribuna 2 în preajma unui adult care deține un tichet valabil sau abonament. Echipa lui Adrian Mititelu a primit un verdict nefavorabil din partea Comisiei de Disciplină a FRF după scandările xenofobe ale ultrașilor olteni la Sf. Gheorghe, astfel partida a fost câștigată de covăsneni „la masa verde”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, convins că FC U Craiova 1948 merită să fie în play-off: „Sepsi va fi o echipă urâtă în România”

Adrian Mititelu consideră că prezența în play-off a celor de la FC U Craiova 1948 este benefică pentru fotbalul românesc. Totodată, patronul oltenilor susține că dacă Sepsi va accede în play-off va atrage ura românilor.

„Eu nu vreau să mă agăț acum ca înecatul, dar noi merităm să fim în play-off. Fotbalul românesc, televiziunile, și publicul au nevoie de FCU în play-off. FCU poate anima competiția, poate produce spectacol.

Dacă Sepsi merge în play-off cu cele 3 puncte făcute cadou de Federație va fi o mare dezamăgire în majoritatea opiniei publice. Sepsi va fi o echipă urâtă în România, iar Federația va fi foarte hulită”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT