Life

Când are loc Neversea 2021. Anunțul făcut de organizatori și Primăria Constanței

09.12.2020 | 15:47
Cand are loc Neversea 2021 Anuntul facut de organizatori si Primaria Constantei
ADVERTISEMENT

S-a stabilit deja când are loc Neversea 2021, cel mai tare festival muzical al verii, cel care anul acesta nu s-a mai ținut din cauza pandemiei de coronavirus.

Organizatorii au anunțat deja intervalul 8-11 iulie pentru acest eveniment important care adună zeci de mii de tineri din toată România, dar și din țările învecinate, căci an de an a adus nume sonore din muzica pop/dance și electronică.

ADVERTISEMENT

Pentru prima oară în istoria festivalurilor din întreaga lume, participanții au putut alege când să se organizeze Neversea, iar fanii au optat pentru zlele de joi, 8 iulie, până duminică, 11 iulie 2021.

Neversea 2021, mai mult decât un festival de muzică

Cea de-a patra ediție Neversea, care va avea loc, așadar, în iulie 2021, deja se pregătește să dea tot ce e mai bun, mai ales după un an de absență. Organizatorii au început toate demersurile pentru ca festivalul să fie o bucurie și mai mari pentru fani față de primele trei ediții.

ADVERTISEMENT

Organizatorii evenimentului au discutat încă din luna septembrie despre ce se va întâmpla cu Neversea, atunci când Guvernul României i-a convocat pe cei care se ocupă de astfel de festivaluri dată fiind criza economică provocată de criza sanitară din țara noastră.

Directorul de comunicare al Festivalului Neversea, Edy Chereji, spune că este încrezător că în 2021 românii se vor putea aduna din nou pe plaja din Constanța, vor dansa și vor petrece așa cum au mai făcut-o.

ADVERTISEMENT

Primarul Constanței și organizatorii evenimentului au bătut palma și pentru alte proiecte

„Zeci de mii de constănțeni, dar și turiști s-au relaxat în vibe-uri de festival pe plaja din Constanța în cele mai sigure condiții. Suntem încrezători că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai aproape de normalitatea pe care o așteaptă întreaga lume. Suntem optimiști că în vara 2021 ne vom revedea pe plaja Neversea de unde se văd cele mai frumoase răsărituri”, a declarat Chereji, potrivit replicaonline.ro.

Organizatorii celui mai tare spectacol de pe litoralul Mării Negre s-au întâlnit și cu primarul Constanței, Vergil Chițac, pentru a stabili toate detaliile astfel încât să nu existe niciun fel de problemă cu care să se trezească pe ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

Cei de la Neversea au primit asigurări din partea lui Chițac, care este de acord și cu alte proiecte pe care organizatorii vor să le deruleze în zonă, pe lângă acest festival de muzică și voie bună.

În urma întâlnirii cu organizatorii Neversea, Chițac a spus că abia așteaptă ca orașul pe care îl păstorește, Constanța, să redevină locul în care turiștii să revină și să se simtă bine, odată ce va apărea vaccinul anti-coronavirus pe piață, iar lucrurile vor reveni la un oarecare normal.

Primarul municipiului de la malul Mării Negre mai spune că își dorește ca orașul să fie un punct de atracție pe harta țării și a regiunii continentale nu doar în interiorul sezonului estival, iar pentru asta se va lucra din greu.

„De aceea, împreună cu organizatorii festivalului Neversea am stabilit să conturăm o strategie de promovare a orașului, inclusiv pentru luna septembrie, pentru a prelungi sezonul estival și pentru a arăta cât de frumoase sunt orașul și litoralul constănțean și în marginile de sezon.

Până atunci însă, în 2021 vom aștepta turiștii în luna iulie, când sperăm să ne putem bucura de fiecare răsărit de soare și de atracțiile pe care ni le oferă orașul și plajele din Constanța”, a declarat Chițac, potrivit replicaonline.ro.

 

 

 

ADVERTISEMENT