Sport

Când va juca din nou Lyes Houri pentru Universitatea Craiova: „Doi oameni pot decide când revine pe teren”. Exclusiv

Momentul revenirii lui Lyes Houri se apropie. Accidentat în timpul cantonamentului din Antalya, mijlocașul Universității Craiova se descurcă excelent la ședințele de recuperare, după operația de ligamente.
30.04.2022 | 11:26
Cand va juca din nou Lyes Houri pentru Universitatea Craiova Doi oameni pot decide cand revine pe teren Exclusiv
Lyes Houri se apropie de revenirea pe teren la Universitatea Craiova: „Doar el poate să îi spună dacă va juca”. Exclusiv sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Perioada de recuperare a lui Lyes Houri este pe cale să ia sfârșit. Revenit în România după o perioadă petrecută în Franța, mijlocașul Universității Craiova a început să lucreze cu Alin Burileanu, kinetoterapeutul care îi ajută pe jucătorii formației din Bănie să treacă peste accidentările suferite.

Lyes Houri, aproape de revenirea la Universitatea Craiova: „Eu nu văd probleme în cazul lui”

Alin Burileanu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că recuperarea lui Lyes Houri decurge excelent. Kinetoterapeutul echipei naționale de fotbal a României împreună cu Cătălin Tudor, unul dintre oamenii din staff-ul medical al Universității Craiova, se ocupă de recuperarea mijlocașului ofensiv.

ADVERTISEMENT

„El face două programe de recuperare de zi, iar însumat face patru ore de recuperare. Lucrez împreună cu Cătălin Tudor, unul dintre oamenii din staff-ul medical al Universității Craiova. Lyes Houri poate să lucreze dimineața cu mine și cu Cătălin la club sau invers”, a declarat kinetoterapeutul care se ocupă de recuperarea lui Lyes Houri.

Kinetoretapeutul care se ocupă de recuperarea jucătorilor care fac parte din lotul pregătit de Laurențiu Reghecampf a spus că revenirea lui Houri depinde de verdictul a doi oameni. Acesta a declarat că medicul Universității Craiova, Claudiu Stamatescu, și cel care l-a operat pe jucătorul „alb-albaștrilor” pot să decidă când va reveni pe teren.

ADVERTISEMENT

„Revenirea pe teren este în mâna a doi oameni. Unul dintre ei este medicul care l-a operat și doar el poate să îi spună dacă va juca, iar medicului Universității Craiova, Claudiu Stamatescu, poate să spună dacă va mai face câteva luni de recuperare”, a declarat Alin Burileanu în exclusivitate pentru FANATIK.

„La prima vedere, eu ca și fizioterapeut cred că se va recupera complet și va juca mai bine ca înainte. Eu nu văd probleme în cazul lui. Paul Papp a avut cinci luni și jumătate de recuperare, iar acum este titular și joacă meci de meci la Universitatea Craiova”. a mai spus Alin Burileanu.

ADVERTISEMENT

Lyes Houri, singurul jucător rămas indisponibil din lotul Universității Craiova

Lyes Houri este singurul jucător pe care Laurențiu Reghecampf nu îl are la dispoziție pentru ultimele partide din Casa Pariurilor Liga 1. Accidentat în timpul cantonamentului din Antalya, mijlocașul „alb-albaștrilor” este ultimul fotbalist rămas indisponibil din lotul Universității Craiova.

În ultimele partide din Casa Pariurilor Liga 1, Marius Constantin și Valerică Găman au revenit în teren pentru Universitatea Craiova. Fundașul ajuns la 37 de ani a fost titular în victoria formației din Bănie din deplasarea cu FC Argeș, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

Lyes Houri are aproape cinci luni de la ultimul meci în tricoul oltenilor. Ultima partidă pe care acesta a jucat-o la Universitatea Craiova a fost în sferturile de finală a Cupei României, în decembrie 2021. Mijlocașul a fost folosit titular în victoria oltenilor împotriva lui ACSO Filiași, scor 3-0.


(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,48 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT