Fotbal international

Când se joacă Liverpool – Barcelona, returul din semifinalele Champions League!

02.05.2019 | 00:22
Cand se joaca Liverpool  Barcelona returul din semifinalele Champions League

Meciul Liverpool – Barcelona, returul din semifinalele Champions League, se joacă marţi, 7 mai, cu începere de la ora 22:00. Barcelona este marea favorită la câştigarea Champions League în acest sezon şi satisfacţia ar şi mai mare pentru catalani pentru faptul că finala acestei ediţii va avea loc tocmai la Madrid, e drept nu pe terenul marelui duşman de moarte, Real Madrid, ci pe Wanda Metropolitano, noua casă, extrem de modernă, a lui Atletico.

Când se joacă Liverpool – Barcelona, returul semifinalei Champions League

Partida Liverpool – Barcelona va avea loc marţi, 7 mai, de la ora 22:00, pe stadionul Anfield Road, mitica arenă de unde s-a auzit pentru prima dată cu mulţi ani în urmă celebrul imn al cormoranilor, You’ll never walk alone, mai precis în 1963. Toate cele trei posturi de televiziune din România care transmit Chmpions League vor difuza în direct partida: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Şi tot ca de obicei, FANATIK.RO va fi pe fază, dacă nu veţi putea viziona partida pe micul ecran cu un format LIVE VIDEO.

Acasă Liverpool s-a dovedit destul de puternică. Nu a pierdut nici un meci în această ediţie şi a făcut doar un egal, 0-0 cu Bayern Munchen în optimi. Barcelona e neînvinsă în actuala ediţie de Champions League, câştigând la Londra, cu Tottenham şi la Eindhoven, în grupa B şi la Manchester United cu 1-0 în sferturi. A făcut doar două egaluri, 1-1 la Milano,. cu Inter, în grupă şi puţin neaşteptat, 0-0 la Lyon în optimi de finală.

liverpool - barcelona. Cormoranii au fost loviţi pe Nou Camp de fostul lor atacant, Luis Suarez
liverpool – barcelona. Cormoranii au fost loviţi pe Nou Camp de fostul lor atacant, Luis Suarez

Complexul lui Jurgen Klopp în faţa echipelor spaniole

Problema pentru Liverpool este că antrenorul lor, germanul Jurgen Klopp, nu prea se descurcă cu echipele spaniole. Sau cel puţin aşa arată statisticile de când a venit pe Anfield Road. Pentru că a jucat finala Europa League în 2016 cu Sevilla şi a pierdut cu 3-1. În 2018 a avansat ca şi grad de competiţie şi a ajuns în finala Champions League, unde s-a repetat istoria, doar că 3-1 a fost pentru Real Madrid.

Oricum, biletele pentru returul semifinalei, indiferent de scorul din tur, au fost deja vândute în totalitate şi încă în mai puţin de 48 de ore de când s-a aflat că Liverpool va juca împotriva Barcelonei în semifinale. Va fi acea atmosferă unică de pe Anfield Road, o atmosferă care de foarte multe ori a purtat echipe pe aripile victoriei.

 

Tags: