News

Când se reia circulația pe Podul Grant. Nicușor Dan a făcut anunțul așteptat de toți bucureștenii

Vești de ultimă oră oferite de Nicușor Dan în ceea ce privește data când se va relua circulația pe Podul Grant. Anunțul așteptat de toți bucureștenii.
08.12.2023 | 00:27
Cand se reia circulatia pe Podul Grant Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de toti bucurestenii
Nicușor Dan a anunțat când se reia circulația pe Podul Grant. Anunțul așteptat de bucureșteni. Sursa foto: hepta.ro / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Când se reia circulația pe Podul Grant? La această întrebare a oferit un răspuns clar primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Este un anunț așteptat de toți bucureștenii.

Nicușor Dan a anunțat când se reia circulația pe Podul Grant. Anunțul așteptat de bucureșteni

Podul Grant s-a închis complet, începând din 15 octombrie, pe sensul dinspre Crângași către strada Turda. În zonă urmează mai multe luni cu restricții majore de circulație.

ADVERTISEMENT

Chinul bucureștenilor nu va dura însă foarte mult. Se pare că lucrările de consolidare a podului Grant sunt în grafic, iar termenul asumat în toamnă, ca în luna martie să se reia circulația pe pod, va fi respectat. Acest anunț a fost făcut de primarul general, Nicușor Dan.

Suntem în graficul pe care ni l-am asumat. Am spus martie o să dăm drumul la circulația pe pod. O să rămână lucrări de consolidare la picioarele podului, care nu afectează circulația. Suntem în acest grafic. Am primit poze chiar de azi de la lucrările de acolo.

ADVERTISEMENT

Pe de o parte, s-a pus hidroizolația, s-a decopertat tot, s-a nivelat, s-a adus la nivel betonul care trebuie să fie sub izolație, s-a pus hidroizolația sub linia de tramvai și se lucrează la cuva liniei de tramvai și, bineînțeles, la părțile exterioare, care sunt mai simple. Deci, pe lucrările la Podul Grant suntem în graficul pe care l-am asumat”, a spus edilul, la TVR Info.

Același  Nicușor Dan mai punctează că, începând de mâine, vineri, va circula tramvaiul 25, pe B-dul Timișoara. ”Până acum era un autobuz, pentru că am lucrat la termie, pentru că era risc mare de avarii și acolo. Tramvaiul 25 o să mai ia din presiune, pentru că e un tramvai care circulă bine”, adaugă primarul.

ADVERTISEMENT

Vremea nu va întârzia lucrările la Podul Grant

În ultimele zile, în zona Capitalei vremea s-a înrăutățit. Joi s-au semnalat căderi importante de zăpadă, de până la 5-10 cm. Cu toate acestea, condițiile meteorologice nu vor afecta desfășurarea lucrărilor de reabilitare de la Podul Grant, dă asigurări primarul general al Capitalei.

Sunt într-o mică măsură afectate. Într-adevăr, nu pot să faci anumite operațiuni sub zero grade și anumite operațiuni când plouă și ninge. Dar e o chestiune de câteva zile. Termenul de martie nu e pus în discuție”, dă asigurări edilul.

ADVERTISEMENT

Pe pagina sa de Facebook, Nicușor Dan adaugă: ”Continuăm lucrările la Podul Grant, indiferent de condițiile meteorologice. Zilele acestea, executăm lucrări de armare și cofrare a cuvei aferente infrastructurii de tramvai, precum și reparații la grinzile și parapetele de pe pasajul principal. Totodată, efectuăm lucrări de consolidare și reparație la structura de rezistență a pasajului”.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni